fredag 4 mars 2011

Vi står medan de andra faller

Livet som bloggare verkar, uppenbarligen, vara hårt. Det görs några ambitiösa försök här och där. Någon sprattlar till från ingenstans samtidigt som en annan går i graven någon annanstans. Det är så det ser ut med alla handbollsbloggar i vårat avlånga land.

Jag lessnade till en aning och började storstäda bland våra handbolls- och blogglänkar. Nu är listan bantad. Här är de som försvunnit från vår lista, ifall ni undrar:

- Axnérs blogg. Nedlagd.
- Bajens handbollsblogg. Ingen uppdatering sedan 26/1 2011.
- Evert Ekh. Nedlagd.
- Mellansvensk handboll. Nedlagd.
- Silwing/Trojas blogg. Nedlagd på obestämd tid.
- Sonnys blogg. Ingen uppdatering sedan 15/1 2011.
- Åsa Josefsson Expressen. Ingen uppdatering sedan 30/1 2011.

Irstabloggen får leva kvar ändå. Den uppdaterades inte på ett par månader men den till Hallstahammar flyktade målvakts- och bloggar-Ronny har gjort ett nytt försök. Du får en prövovecka eller vad vi skulle kunna kalla det. Ingen uppdatering på den och du ryker från Treijner & Söderberg. Ta det inte personligt Ronny. Här ska det uppdateras. Nästa varje dag åtminstone.

Sedan har vi även plockat bort handbollssidan Handbollsverige.se. Ingen uppdatering där sedan i somras. Bye bye säger vi.

Några har också tillkommit på bloggfronten. Självklart har vi plockat in Flincks handbollsblogg (Aftonbladet). Han som hade noll koll på vilka vi var efter utmärkelsen "Sveriges bästa handbollsblogg".

Ny är också Handbollsbloggen på Radiosporten.

Av de sex blogglänkar vi nu har lagt upp på vår eminenta blogg är det bara hälften som länkat till oss. Det är ju lite sisådär kan jag tycka då. Det ska ju vara en tvåvägskommunikation. Flinck, Radiosporten och Malin Jonssons blogg får gärna länka till oss. Om inte, får ni vara kvar ändå.

Brejding. Tjoho. Vi heter Treijner & Söderberg sedan mitten av oktober. Dr. House spekulerar har slutat spekulera. Numera analyserar han på Treijner & Söderberg.

Kom gärna med tips på väluppdaterade handbollsbloggar!

***

En annan grej jag noterat. Ni kommer väl ihåg den handbollsintresserade fiskaren som hängde ute i Guineabukten måndagen den 21/2? Skrev lite om det på bloggen då för jag trodde att det var målvaktslegenden Mattis som var ute och jagade Blue Marlin. Det var ju inte Mattis visade det sig.

Nu har den här mystiska personen varit inne på bloggen igen. Idag. Exakt samma koordinater också som förra gången, som det ser ut i alla fall. Intressant. Mycket intressant. Inte så mycket handboll över det här men ändå. Ja, intressant säger jag bara.

2 kommentarer:

NIklas sa...

verkar som att fler har intressanta besökare från det området

http://romlin.eu/google-maps

Söderberg sa...

Mysteriet är löst. Tack Niklas! Puh. Det gick runt i skallen ordentligt där ett tag, haha.