tisdag 29 mars 2011

Jämnt mellan Skånela och Djurgården

Det uppdagades i förra veckoslutet att det skulle spelas träningsmatch i helgen mellan Skånela IF och Djurgårdens IF HF HK BK. En mycket intressant drabbning måste jag säga mellan ett DIF som har en härlig formkurva och ett Skånela som mosat allt motstånd i division 1 norra. Nu har dock Skånela slagit av på tempot sedan serien avslutades men ändå. Två formstarka lag på banan. Bloggen har fått några kommentarer från Skånelas håll genom succétränaren Dagge Lundin.

- Vi själva som gått lite i "ide" efter serieavslutningen saknade Hampus (Larsson), Jesper (Östlund), Kacper (Wydmuch) samt båda målvakterna som stått mest under säsongen. Sett ur det perpektivet så gör vi faktiskt en helt okej insats! Det ska dock tilläggas att det var en match av typisk träningsmatch-karaktär.

Matchen slutade 31-30 till DIF och blåränderna kom till start med ett helt ordinarie manskap sånär som på Johan Brun som saknades. Tyvärr finns inga målskyttar att tillgå.

Hur ser det ut i truppen nu när det hunnit gå någon vecka efter er säsong?
- Vi jobbar på ett fåtal nyförvärv som kan spetsa till truppen ytterligare. I övrigt inget nytt under solen mer än att alla ser ut att bli kvar över nästa säsong, vilket är gott nog, avslutar Dagge.

Inga kommentarer: