torsdag 24 mars 2011

Inför kvalmatchen mellan Cyrus - Eskil

Tog mig ett snack med Anders Wennblom, tränare i Cyrus, inför kvalmatchen mot Eskil som går i Jönköping klockan 19.00 ikväll. Jag störde honom mitt i plugget men han var god nog att svara på några frågor!

Pelle: Hur ser läget i laget ut inför ikväll, är alla med?

Anders: Ja, alla som har och ska vara med är med.

Pelle: Inkluderar det Johan Petersson?

Anders: Japp, det gör det.

Pelle: Hur har träningarna sett ut i veckan?

Anders: Det har sett riktigt bra ut i veckan och alla har varit riktigt taggade. Vi har pratat igenom matchen och vilka fallgroparna kan vara. Och det är ju underskattning. Vi fick ju 9 plusmål borta så det kan ju de få här också.

Pelle: Men 9 plusmål måste ändå kännas säkert?

Anders: Det ska ju självklart inte hända något men vi får inte underskatta dem. Men vi är taggade för uppgiften. Sedan hade de (Eskil reds.anm.) varit smarta hade de ju inte varit så dryga därborta för nu är vi ju rejält taggade för att slå dem!

Pelle: Nå, lycka till ikväll så hörs vi vidare!

Anders: Detsamma till er!

En spännande match i Jönköping ikväll alltså mellan Cyrus och Eskil! I det andra kvalmötet mellan IVH och Wasaiterna på söndag är det dags för Boqvist och co. att bekänna färg. Förra mötet slutade 30-25 till Wasaiterna men fem bollar är ingen omöjlighet. Men det verkar som att lagen från södra ettan kommer med bra trupper och står som favoriter att nå andra omgången i kvalet till Allsvenskan.

Inga kommentarer: