söndag 6 mars 2011

Prestigemöte i Sporthallen

Ikväll är det så äntligen dags. Matchen som alla har väntat på. Nyköpingssonen Tobbe Johansson som numera spelar i Norrköpings HK spelar ikväll match mot sin gamla klubb i Sporthallen. Dock spelade Tobbe i a-laget och inte i HK Extra (Heja), men ändå. Han är tillbaka på sin gamla hemmaplan och möter polarna. På andra sidan planhalvan hittar vi idag också Moe som Tobbe både lirade i a-laget med men även i IFK:s P-89.

Dessutom kommer vi få se Robban Krantz som är tränare i Pekinglaget. Robban tränade både Tobbe och Moe i IFK:s P-89. En Nyköpingsgrabb även han. Ett prestigemöte är också att vänta mellan Robban och polaren Stefan Antal, som är tränare i HK Extra (Heja). Dessa bägge herrar, tillsammans med Andréas Asp, tränade P-89.

Matchen börjar kl 18:00. Detta får man inte missa.



***

Även damlaget tar sig an ett Pekinglag. Fast inte ikväll, som jag först trodde. Tur då att vi hade åtminstone en alert läsare som påtalade detta. NKIK står för motståndet på torsdag. Tar damerna minst en poäng i det mötet har man tagit poäng av samtliga lag i serien. Något extra att kämpa för alltså. Kanonsäsong totalt sett oavsett resultatet. Mässhallen kl 18:45 i Peking för de som vill kolla på damernas sista match för säsongen. Kör hårt nu!

***

Själv kommer jag vara i Sporthallen ikväll med kamera och hela skiten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dammatchen är på torsdag! Men superblogg har ni ändå :D

Söderberg sa...

Tusen tack för rättelsen. Har justerat inlägget. Slarvigt att mig. Bra att den är på torsdag för det borde betyda att det blir mer publik ikväll.