lördag 19 mars 2011

Operationen av Melchers hand gick bra

Ett dygn av orolig väntan. Sedan fick vi den förlösande rapporten från pappa Peter att operationen gått bra. På grund av en extremt svår smärta och ett allmäntillstånd som inte riktigt såg så klarsynt på tillvaron hade Melcher inte möjlighet att svara på mina meddelanden förrän i fredags. Det var då desto skönare när den nyopererade Melcher hörde av sig och här har ni det viktigaste från den konversationen:

Hur känns det Melcher?
Har haft riktigt ont och fått en massa olika smärtstillande som inte varit till någon större hjälp. Fått ett par blockader som gör att jag inte har någon känsel alls i högerarmen och det har funkat!

Låter som en effektiv bedövning. Vad har hänt sedan operationen i onsdags?
Ligger i sängen på Södersjukhuset och har varit hög som ett hus från dag 1. Operationen har gått bra, säger läkarna. Får åka hem imorgon (läs idag).

Skönt att höra. Vi ses snart. Ha det så bra som du kan ha det!
Tack. Hälsa alla och ha det bra!


En sliten och nyopererad Melcher direkt från sjuksängen med slangar i näsan och allt.

Fast vi vill ju snart se Melcher så här igen som bilden här nedan illustrerar. På handbollsplanen med vänsterarmen i högsta hugg. Inställningen och jävlaranammat.


Foto: Tommy Kravljanac, Fotopix

PS. Melcher, jag har hållit ditt Guitar Hero-konto vid liv under tiden. Dessvärre har jag väl gjort så att du inte längre ligger så bra till. Sorry! Bjuder på kaffe och kaka vid tillfälle!

1 kommentar:

mammahandboll sa...

Skönt att höra att operationen gick bra, krya på dig!