torsdag 17 mars 2011

Träningsmatch mot HK Tyrold ikväll

Träningen byts ikväll ut mot en träningsmatch mot HK Tyrold. Ska förstås bli ett kul inslag så här i vardagslunken med match istället för träning. Normalt sett tränar man ju stenhårt i veckorna för att skörda frukten framåt helgen med match.

De stora skillnaderna ikväll mot förra gången Tyrold var på besök i seriespelet:

* Vi kommer inte ha 500 personer på läktaren.
* Det är ingen radioreklam som rullar i veckan på RIX FM.
* Handbollsfredag blir en snålare version - Handbollstorsdag.
* Vi kommer heller inte att punkta bort Petter Holmberg i Tyresölaget.

Tanken är att vi ska koncentrera oss på vårat eget spel. Det handlar som kanske bekant inte om några viktiga seriepoäng här. Blir säkert en extraordinär upplevelse för Holmberg att få vara med i spelet under matchens samtliga 60 minuter. Om han nu inte blir utbytt då förstås.

        

I Nyköpings Sporthall ikväll kl 19:30 alltså. Då kör vi.

***

Ta en titt på Tyrolds klubbmärke här ovan. Har inte de en rätt skön retroboll där? Såg de ut sådär förr? Eller är det en gammal fotboll? Eller vad är det för något? Jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Jag vet inte.

***

Jag har försökt få tag på Melcher här idag, utan framgång. Hoppas allt gått bra med operationen. Hör av dig!

***

Jag och bloggkollegan snackade om att kanske dra och kolla på HK Eskil - Cyrus nu på lördag. Fast det tar ändå emot att åka den där usla Eskilstunavägen alltså. Sämre väg får man leta efter. 8,5 mil dessutom.

***

Det spelas också en, för oss, högintressant match i Sollentuna på lördag. Den mellan Sollentuna och GP.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. melchers pappa här. Operationen har gått bra enligt läkaren och Det brukar betyda att patienten har överlevt. Men han blir kvar en dag till, minst.