lördag 12 mars 2011

Dessa menisker

Jag gick och pratade i telefon med Jepsson igår på väg till lunchen. Det gick bra tycker jag, att gå och prata samtidigt alltså. Det var däremot inte lika bra med Jepsson. Han var inne och spelade 10 minuter mot Eskil i onsdags innan han fick kasta in handduken. Den på något sätt trasiga menisken smärtar för mycket just nu.


Jonatan "Jeppe" Jepsson.

Hans sjukgymnast konstaterade samma sak och har nu skickat en remiss vidare till ortopeden. Nu är det bara att vänta men är säsongen körd för vår reslige dyngskytt? Nja, det finns en strimma hopp. Redan nu på måndag är tanken att Jepsson ska bränna ner de 23 mil det är till Nypan, för att testa på träningen. Kanske att det fungerar ändå. Jag menar, han ska ju ändå opereras så det är ju bara att köra, haha. Nej, men skämt åtsido. Ingen blir gladare än jag om han kan köra för han är ett välbehövligt tillskott både på och utanför planen, så är det.

Bloggen kan, som första media, nu också avslöja vad Jepsson ska hitta på i helgen. Ikväll kommer han ladda på för en stjärnspäckad final i Melodifestivalen. Blir det OLW eller Estrella i skålarna? Så mycket ville han inte avslöja. Imorgon, söndag, lutar det åt att han tar en utflykt till sina gamla lagkamrater i Hallby, Jönköping, för att se när de spelar mot OV Helsingborg.

Vad ska ni göra i helgen?

1 kommentar:

Helgen till ära stor SM-nörd sa...

Följa RP-killarnas framfart i JSM på webben, såklart! Någon/några spelare som mött er i år ju! Semifinal mot Sävehof imorgon kl 10, hejaheja! http://www.stangastaden.se/omoss/Engagemang/LiveTV/Pages/110313match1.aspx

Slänger ju också ett öga på DJ SM i Rimbo som sänder alla matcher på webben. Snacka om klassarrangemang! http://www.ustream.tv/channel/finalspel-j-sm-2011