onsdag 23 mars 2011

Blogglegend hyllar Treijner & Söderberg

Som jag har väntat. Oj, oj, oj, som jag har väntat på detta. Nu har handbollsbloggarlegenden Brejding hyllat vår blogg i sin. Läs här för sjutton. Det är bara att tacka så mycket för omdömet och det glädjer oss att du uppskattar det vi gör.

För er som inte läst Brejdings tidigare inlägg när det begav sig kan jag väl förklara att han hade en mycket omtyckt blogg via Sveriges dåvarande fräschaste webbsida för handbollsklubbar i Sverige. Den tillhör Djurgårdshof. Nu leder Silwing/Troja den ligan om jag får säga. Sidan finns dock kvar men uppdateras inte.

Jag ska intervjua Brejding om ett och annat så ni kommer få svar, var så säkra.

I klubben Djurgårdshof var han spelande tränare. Som målvakt har han och vi haft våra kamper. Vi brukar fortfarande skoja inom laget om "att göra en Brejding". Det är alltså att limma bollen som målvakt. En disciplin som han behärskade mycket väl. Kanske att han gör det även idag men jag har inte sett han stå på ett bra tag så vi lämnar den punkten. Det spelade liksom ingen roll ifall någon av Asparna sköt bollädret i 300 km/h. Brejding kunde ändå stå där och limma bollarna. Ja, Dalin drömmer säkert också mardrömmar om en perfekt placerad Brejding. Ja, det gör han, det vet jag. Okej, nog med egoboost nu kanske.


Brejding som tränare i Tyresö IF.

Hur som helst bloggar Brejding vidare i egenskap av att vara tränare för Tyresö som för övrigt vann sin division 2-serie som ett obesegrat lag. Mäktigt får man lov att säga. Om jag fick önska något så vore det att Brejding uppdaterade bloggen lite oftare för när det väl sker så är det intressant. Eller, ja, det blir nog mer intressant om vi båda spelar i samma serie nästa år så läsningen berör på ett annat sätt.

Handbollskryssningen Brejding?

Hörrni, förresten. Brejding har ju faktiskt ett förnamn också. Thomas.

Inga kommentarer: