fredag 18 mars 2011

Treijner och Söderberg klara för kryssning!

Japp, nu är en luxuös dubbelhytt bokad för mig och Rille på Handbollskryssningen. Jag fick klart av mina generösa chefer att jag kunde få ledigt och då var det inget att tveka på! Vi fick även varsin boll att trixa med i någon form av utlottning, så det är ju strålande! Kanske man kan kvitta medlemsavgiften nästa säsong mot en boll? Ligger väl i samma prisklass tror jag... I vilket fall som helst tycker jag att ni glada handbollsälskande Nyköpingsbor ska ta er rejäl tänkare ifall ni inte också ska med på kryssen. Lär bli glatt!

***

På östfronten är det annars inte mycket nytt. Matchen igår gicks igenom bra av Rille igår och idag valde vi att fokusera på det positiva från matchen. Togs givetvis upp mindre bra saker också och det jag kan tycka är förvånande är den brist på energi och inställning vi visar i 40-45 minuter. Sista kvarten är det okej då vi går från 16-26 till 27-30. Men jag hoppas att vi rycker upp oss ordentligt. Vi måste rycka upp oss ordentligt!

***

Var sugen på att åka till Sollentuna imorgon för att se kvalmatchen där, eller så se Eskil - Cyrus i Eskilstuna. Nu blir det nog ingetdera då latmasken planterat sig ordentligt. Ska blir intressant att se huruvida Sollentuna kan skrälla lite mot ett satsande GP. Har spelat i Sollentuna med HK71 för ett antal år sedan och det var en seg historia vill jag minnas. Kanske att de kan sega ut GP imorgon!

Inga kommentarer: