onsdag 9 mars 2011

Lennartsson såg rött

Lite mer om HK Extras (Heja) bortamatch mot Irsta HF Ungdom. Johan Lennartsson drog på sig ett direktrött. Snack. Bloggen var tvungen att höra med huvudpersonen för att få en kommentar.

Vad hände Johan?

- Det var ca 15 sekunder kvar. Vi ledde med en boll och vi hade avkast. Chrille fick passningen och var ganska fri. Vet inte vart hans försvarare var så han studsade upp på deras planhalva mot Hagman som var ensam med sin gubbe. När Chrille var nån meter från streckade blev han fasthållen av två försvarare som släppte sina gubbar i deras man-mot-man-försvar. Chrille lyckades, med armarna fasthållna, flippa iväg bollen till mig. I samma ögonblick blåste domarna av honom för något som de själva inte visste varför efter matchen men uppfattningen var stegfel, trots en studs och sen fast i försvaret.

I hettan skrek väl i princip alla i hemmalaget av frustration när Chrille passade till mig. Domarna gav Chrille två minuter (hans tredje och fick därmed rött). Jag blev tokig då jag upplevde att de inte haft någon koll på matchen. De hade dömt mycket till Västerås. Bara att kolla utvisningarna och straffarna.

Jag blev arg. Sa att han var ¤%£#? i huvudet och inte haft någon koll under hela matchen. Han visade rött för mig med. Slutsnackat sa han. Tre sekunder återstod. Vi vann.


Fast jag tycker att Johan är kung ändå. Det är humant att visa känslor i det läget. Visst är han väl kung? Se efter själva.



Bra djup och baktanke med bilden. Konstnärligt och kopplingen med det röda kortet och bakgrunden. Mmm, en fröjd för oss konstintresserade. Kungakronan och Johans kungastämpel är inte dum heller.

Är han inte också läskigt lik den viseman han spelade i bloggens adventspecial? Rulla fram till tiden 3:23.



Ja, det är klass på skiten helt enkelt. Jag är imponerad. Är du?

Tack för bilden Moe!

3 kommentarer:

mammahandboll sa...

Så jävla skönt att ni tvålade dit dom små gröna, ännu bättre att Irsta missade kvalplatsen till allsvenskan. Nu har dom tid att läsa regelboken, kanske lär dom sig något......

Hagman sa...

Jag hoppas ni lägger ut filmen som spelades in på vägen hem ifrån Västerås..

Söderberg sa...

Hagman, nej det gör vi inte. :-)