lördag 19 mars 2011

Hampus klar för Elitserien kl 17:30?

Klockan 16:00 i eftermiddag drar sista omgången av Allsvenskan igång. IFK Tumba med Hampus Asp spelar borta mot tunga Önnered från Göteborg. Laget som närmast jagar IFK, även det ett IFK i form av Ystad, har en betydligt lättare match borta mot Kärra. Också det ett lag från Göteborg. Även ett lag vi får kalla kårar av efter vårat äventyr i det Allsvenska kvalet för två år sedan. Ystad, se upp för det korrupta sekretariatet i Lillekärrhallen.

Okej. Förutsättningarna är att Tumba har råd att torska samtidigt som Ystad vinner sin matchen. Tumba har 27 plusmål tillgodo på skåningarna. Det borde väl räcka? Visst? Hampus, Elitserien nästa? Ja, det är klart det blir Elitserien för Stockholmsförorten. Fast helt säkert är det ju förstås inte...

Hoppas kunna återkomma senare idag eller under morgondagen med någon form av intervju med Hampus. Känslan. Framtidsutsikten. Utvärdering av säsongen. Ja, det finns ju några klart intressanta frågeställningar att ta upp.

I botten av tabellen är det tokjämnt. Kärra riskerar att åka ur direkt. Djurgården, Alstermo och Rimbo likaså. Jag tror att Kärra åker direkt då de möter serietvåan och det borde vara klasskillnad i en sådan match eftersom de bägge har något att spela för.

Håll koll på tabellen här.

Inga kommentarer: