lördag 26 mars 2011

Guifs nya superbuss

ICA Maxi Stormarknad firar ett år här i Nypan. Detta kryddar de med att ha kallat in bröderna Marcus och Martin Petterssons brandman till pappa. Lasse står bredvid entrén och visar upp en brandbil för allmänheten. Går hem hos kidsen. Förmodligen drömmer sig också en och annan pappa bort och minns den gamla pojkdrömmen, den om att bli en brandman när man blev stor.

***

RP Linköping har träningsspelat mot Mantorps IF som ville ha lite matchning inför deras kval för att hänga kvar i division 1 södra. RP Linköping vann matchen med 30-24 i Klämmetorpshallen (Mantorp).

***

Dagsblaskorna i Eskilstuna skriver om precis allt som händer och sker i handbollen i staden. Idag var det Guifs nya superbuss som stod i centrum.

Tänk om SN kunde komma förbi oss innan avfärd i våra två minibussar. Speciellt när vi har den av märket Budget som har en ruta tejpad med glastejp för att den ska hålla ihop.

***

Det nyblivna allsvenska laget Skånela träningsspelar idag mot Djurgårdens IF som behöver bästa tänkbara motstånd innan Direkt off-kvalet drar igång nästa vecka mot Cyrus med Höglund, Petersson & Co. Ska bli intressant att se hur det går i den matchen även om det "bara" är en träningsmatch.

***

Imorgon avgörs det vilka vi ska få möta i Direkt off-kvalet. GP eller Sollentuna. Det är frågan. Fördel GP med hemmaplan och två bollar upp. Mattelin i Sollentunas mål måste vara bättre än vanligt. Det skulle då innebära Gentzel-klass och inte bara hög division 1-klass.

Inga kommentarer: