tisdag 2 november 2010

Sjunde omgången klar

Nu har sju omgångar gått och ser man på tabellen är det nu de väntade topplagen som ligger överst. Något förvånande för mig är att Irsta leder serien men i övrigt ser det ganska väntat ut. Det som är trist för oss är att vi inte är ett av topp-5 just nu men det har varit små marginaler. Vi förlorade stort mot IVH efter ett bottennapp, men som jag varit inne på tidigare skulle vi lätt kunna haft 3-5 poäng till om vi fokuserat bättre i möten mot Eskil, Irsta och Silwing.

Serien är hur som helst precis så jämn som jag trodde den skulle bli och minsta misstag kan skifta placering på tre-fyra lag. Vår nästa match blir först den 13 november borta mot Lidingö. De har ännu inte tagit poäng vilket kan tyckas vara bra för oss då. Men vi har haft märkligt svårt mot Lidingö och förra säsongen bytte vi poäng mot varandra med fördel för dem sett till målskillnad. Och för eller senare tar alla lag poäng så det gäller att vi är oerhört fokuserade om vi ska bärga två poäng i Gångsätra. Som bekant har de fått Sonny och jag tror även en försvarsjätte från Djurgårdshof. Ett riktigt psycho vill jag minnas att Sonny uttryckte det som för ett par år sedan. Vi har ju också ett tydligen...

Men det är långt kvar till match och den tiden ska utnyttjas till att lära av de misstag vi gjort. Igår pratade vi givetvis igenom matchen mot IVH och det bestämdes en gemensam videogenomgång på torsdag. Sedan var det lite försvarsjobb innan vi lirade tempofyllt. Målet för laget är naturligtvis att knipa en kvalplats, men då kan vi inte tappa många poäng till. Men varför skulle vi?

Inga kommentarer: