söndag 14 november 2010

3F - Fars dag, fiske & fighter

Började dagen med att få ett paket av junior. Tänk vad medveten han är, knappt två år bara. Han hade köpt ett gäng hekto kaffe, från lyxiga Hellmans, med smak av smörkola. Tur att jag fyllt upp hans spargris med lunchväxelpengar så han kunde handla detta till mig. Ja, kaffet var utsökt och det passade alldeles utmärkt som frukostdryck. Om ett tag blir det till att åka och fira en annan far, min egen.

Parallellt med allt detta har vi ett gäng handbollsspelare, inte Axel dock, som är ute och fiskar i Nävsjön. Asp, G och målvaktslegenden Mattis. Den sistnämnde, som blivit nollad alltför många gånger på sistone där ute i sjön, har idag äntligen fått upp en regnbåge. Dessutom hade han ett hugg, modell större, som nästan fick spöt att åka i sjön. Enligt rapporter. Tro på det om ni vill. Själv är jag skeptisk. Kurre, vad tror du?


Den här bilden ramlade in från Asp här nyligen. Målkungen leder fiskematchen där ute med de två översta som resultat. Den största, näst längst ner på bilden, har rutinerade G dragit upp. Den vägde in på 2,4 kg. Den långa och späda, längst ner, har Mattis fått. Den ser så klen ut att den måste ha hoppat upp på land alldeles på egen hand i ren dödsångest. Vet inte om vi räknar den som fångst Mattis, eller?

Dagens sista F står för fighter och det är inte så brutalt som det låter. Jag ville vara lite finurlig och syftade på dagens underhållning i sporthallen. Damlaget och HK Extra (Heja) spelar hemmamatcher idag. Först ut är damlaget, kl 16.00, som tar emot Stockholmslaget och seriefemman IK Bolton. Våra damer parkerar på en sjätteplats och har samma poäng som IK Bolton. Enkel analys - Jämn fight och viktiga poäng i jakten på toppen! Håll ögonen på den kvicke och irrationelle Elina som öser in mål. Intressant comeback av Joline idag! Härligt och viktigt! HK Extra (Heja) möter Hallstahammar SK med start kl 18.00. Behöver väl inte poängtera vikten av dessa två poäng. Vid seger går vi förbi Hallsta. Tagga till!

Sonny! Sa till vår coach att ni saknade Boqvist och några andra heta spelare som du skrivit om inför matchen. Påpekade också att vi inte skulle hänga upp oss på detta eftersom du förmodligen bara trixade lite. Vill minnas att hela DIF låg i magsjuka inför en match förra året, eller? :-)

1 kommentar:

Kurre sa...

Måste vara en gammal bild på fisken. Eller så har dom köpt fisken och låtsats om att dom fiskat upp den. Nästa gång får ni säga till så kanske jag kan hänga med och fiska. Jag vet vad det krävs för att fiska i den döda sjön grabbar(dynamit)