söndag 28 november 2010

Äntligen! Jag har hittat han!

Jag har hittat han! Jag har äntligen hittat han, här på moder jord, som är starkare än Andréas Asp.


Som mamma handboll också kommenterade i förra inlägget så är damernas match mot Vadstena inställd. Snöovädret satte stopp även för denna match. Visst är det konstigt, Lennartsson?

6 kommentarer:

kurre sa...

gör jag vare morgon inan jag ska till jobbet ;)

Anonym sa...

**Varje**

Söderberg sa...

Hahaha...klart du gör Kurre. Eller kollar du på videon i din iPhone varje morgon? ;-)

Grymma rapporter igår från Kungliga mannen. Humor att du bröt av med andra meddelanden mitt upp i allt, haha.

Lisa, Vadstenaspelare sa...

Usch hatar snö. Hade ju laddat upp för att göra säsongens match från min sida idag.. Hahaha.. Jaja, inte mycket att göra, vill inte bussen åka så vill den inte. Förövrigt grym blogg och jag tycker det är ganska synd att jag inte kunde se eran match mot RP.. Lycka till fortsättningsvis!

pelle sa...

Lisa - Kul att du läser bloggen men synd att ni inte nådde hit och kunde lira idag. Snön står inte högt i kurs hos mig heller kan jag säga...

Ja, synd på RP-matchen där vi faktiskt spelade rätt okej. Vi kunde ju dock bjuda på Axel Erikssons fantastiska hopp in i väggen.

Ha det!

den äldre melcher sa...

Håller med att Asp är den mest vältränade i A-laget,och att vi inte håller på med gymnastikövningar varken innan eller under säsongen, men Asp är inte ens starkast i laget!men vi skulle inte ha användning för den här atleten i laget iaf, han skulle bli utvisad direkt när han hänger i Boqvist med raka armar och kroppen rätt upp i luften,tror dommarna blåser för fasthållning och man måste ha fötterna i golvet tror jag.