söndag 14 november 2010

Lika = vunnen poäng för IFK:s damer mot Bolton

Det satt hårt inne för damerna idag mot Bolton på hemmaplan. Lika i tabelläget och således är det väl inte helt otippat med lika i dagens match heller. Men i halvlek låg tjejerna under med 9-15 och poäng kändes avlägset. I andra kom de däremot igång ordentligt och åt sig sakta ikapp. Julia räddar många bollar men framåt är det inte klockrent. Mot slutet gör Joline, i sin första match efter skadeupphållet, några viktiga mål samt spelar bra bakåt. Det borgar för stor dramatik när IFK vinner boll i ställningen 20-21 med 25 sekunder kvar. Time out tas och direktiv ges ut. Det slutar med att Elina får bollen på en kantväxel och dräper in 21-21 med 9 sekunder kvar.

Cred till laget som tar tag i det och tar poäng. Extra beröm till Julia i målet samt Joline för sin starka avslutning. Sen måste jag även berömma Anna Behm som bjuder på en knorr värdig Tommy Dalin. Klart matchens läckraste!

Rille har några riktigt sköna bilder från matchen och troligen även sista målet på film! Dessutom sitter han på en het intervju med Hassel efter matchen. Rille är kvar i sporthallen och kollar när Extra tar emot Halstahammar och får kanske med sig något därifrån också. Så håll utkik!

Inga kommentarer: