måndag 15 november 2010

En bild säger mer än tusen ord!

Förra inlägget av Rille var riktigt bra och skönt att se att fisket fick sin plats i bloggen igen... haha. Skämt å sido. Jag sprang på Rille idag på lunchen och han fick slita duktigt för att få ihop videoklippet då hans kamera inte kommer överens med Windows movie maker (eller vad det heter). Tänkte dock släppa en skön bild på hur intervjun egentligen såg ut...

Hassel var bussig nog att ställa upp på en intervju och som ni hörde hoppade undertecknad in som reporter. Då Rille ville ha med sponsorerna i bakgrunden och ge det ett lite proffsigare intryck, fick Hassel gå ner på knä! Hörde att Zlatan fick göra likadant efter segern mot Inter igår...

På tal om annat säger Sonny att han skanderat: "Bättre än Hallberg" efter matchen och syftat på mig. Har dock fortfarande inte hört något från Staffan. Tydligen lirade Robin Hallberg riktigt bra häromsistens och får väl fortsatt förtroende då.

Nej, jag var inte på bollen som du satte i stolpen Sonny! Vet knappt om jag var nära den.. Men är rätt säker på att Claes Hellgren hade sagt att det var räddning och att du inte kunde skjutit någon annanstans än just där. Straffen var jag däremot på med undersida lår, men till ingen nytta. Är man på'n kan man lika gärna ta'n som man säger i Nyköping. Tänkte simulera att jag svettade ner bollen när jag förde den mot huvudet också, men den vinken gick tydligen också förbi..

Idag är det fotboll på uppvärmningen! Det är det alltid vid vinst som de flesta vet vid det här laget. I Skövde säger Asp att man i princip ALLTID värmer upp med fotboll innan träning. Borde vara så för oss också tycker jag!

3 kommentarer:

lill-asp sa...

man värmer alltid upp med fotboll i tumba också

Söderberg sa...

Det borde vi också göra!

Hagman sa...

Bara om det kommer flera unga eller flera gamla. Jag har varit tvungen att gå in i målet som yngst av dem äldre allt för många gånger redan.