måndag 29 november 2010

Succé eller fiasko?

Succé såklart! Vad trodde ni? Skönt att bloggen nu också omnämnts i den tidningen. Glid in där och kolla in senaste numret, sid 22. Med tanke på stavningen av mitt namn har jag redan kontaktat redaktionen och bli därför inte förvånade ifall jag hamnar på Fiasko-listan i nästa nummer. Fast jag kan ju inte ta all cred för denna plats på listan och det vet ju ni också. Treijner är ju andra halvan och han borde ju ha nämnts i Succé-listan. Fiasko för Succé alltså fast som jag brukar säga - All publicitet är bra publicitet!

För er som inte orkar kolla in länken, här ovan, har ni här ett utdrag av listan:



I övrigt kan jag kort säga att tidningen Succé är en populär och väl etablerad gratistidning i stan. Den delas ut varannan söndag i Nypan med omnejd. De anordnar bl.a. en årlig idrottsgala i staden där vårt herrlag vunnit priset som årets lag - både 2007, 2008 och 2009.

Rekommenderar att ni läser ordvitsaren Anders Tegners alster på sid 3. Det var också samme man som underhöll oss och Bengan Boys när de var på besök. Uppskattat av både oss och Bengan Boys.

Äntligen! Äntligen har jag kommit med på denna lista. Som jag har väntat!!! YEEEEESSSSSSSS!!!

4 kommentarer:

mamma handboll sa...

Missbruk eller inte!? Pöjkar, vad har ni gjort med mig? Jag har Sveriges trögstartade dator, likförbannat, måste jag in på er blogg, om jag så bara har 5 minuter tillgodo. Jag vill ju inte missa något och framförallt måste man hänga med! SÅ BETYGET=SUCCÉ

Söderberg sa...

Så ska det låta! Det piggar upp...fler galna upptåg väntar...

Anonym sa...

Rille för fan? Vi vann ju 2007 oxå, 3 år i rad var det.

Söderberg sa...

Jäklar. Ändrar på en gång. Tre år på raken är riktigt bra!!! Tyckte att det kändes fel att bara skriva 2008 och 2009, haha.