fredag 19 november 2010

matchladdning...

Tänkte blogga igår inför matchen idag mot Ricoh men kände att skallen inte hängde med. Var av någon anledning irriterad och jag hoppas att det beror på att jag är taggad inför dagens drabbning. Kanske är det också skadeläget som någonstans oroar. Rille har ju redogjort för läget här i bloggen och det blev ju inte bättre av att Axel trampade snett på träningen igår. Det såg dock inte alltför svullet ut och kanske kan han vara med idag trots allt.

Ricoh lär annars mönstra ett bra lag idag med mycket rutin. Järeholm, Quinones och förmodligen Timmy Sundin som alla tre var stor del i Djurgårdens avancemang ifjol lär finnas på banan. Det finns även fler spelare med elitseriebakgrund så det blir ingen lätt uppgift. Att Tobbe valde att komma tillbaka känns som en skänk från ovan men det är ett stukat lag som vi ställer upp med. Men handboll är en kampsport och med rätt inställning ska vi absolut kunna bärga två poäng i dag.

Viktiga punkter kommer vara försvarsspel samt att vi håller oss till en spelplan som alla kan följa. Vi är vana att Andréas dyngar in 10-15 bollar och nu måste vi lösa de målen med ett kollektivt anfallsspel som är bättre än det vi visat upp tidigare. Vi måste också våga köra det som fungerar och inte nöja oss med att göra en rörelse bra en eller två gånger, utan mala tills det inte går längre. TÅLAMOD som Kenta brukar skandera.

Kenta är annars skön att ha just nu och lättar alltid upp stämningen på träningarna. Man vet aldrig vem som ska få en skämtsam känga från honom, och det är nästan omöjligt att inte dra på smilbanden även om man vet vad som är på väg. Även Peter Melchersson pratade om att ha roligt. Handboll ÄR roligt! Det hoppas jag att vi kan visa publiken som kommer ner till Sporthallen i dag. Varmt välkomna 19.30 gott folk!

Inga kommentarer: