lördag 6 november 2010

HK Extra (Heja) spelar hemma på tisdag

HK Extra (Heja) har äntligen hemmamatch, på tisdag kl 20.00, igen. För motståndet står eRPing och tränare Stefan Antal ser gärna att hela A-laget bänkar sig på läktaren för att stötta sina lagkamrater och bidra med en bra stämning. Stefan förutspår en tuff match mot ett bra lag men fördelarna för HK Extra (Heja) är att det borde bli jobbigt att komma till borgen en vardagkväll med matchstart kl 20.00. Dessutom ser det ut som att Stefan kan ställa upp med, på pappret, ett grymt starkt lag. Bra förutsättningar med andra ord.

Hemmamatch blir det även den 23:e november. Då mot Kumla och matchstarten är 20.45. En härlig tid för bortalaget. Av HK Extras (Heja) kommande fyra matcher är tre hemmafighter. Det är på tiden då senaste hemmafighten var den 18:e september.

Stefan har också planer på att låta några A-pojkar debutera i HK Extra (Heja). När är inte klart men det ingår i hans planer. Vänsterkanten Hampus Engstrand och mittnian Kristian Josevski är några som testat att träna med A-truppen. Det är två företagsamma killar som bidrar med gott spelsinne och en härlig energi.

Vill ni se en fartfylld och frejdig handboll? Kom då till sporthallen och kolla på nya, unga och fräscha HK Extra (Heja)!

Inga kommentarer: