onsdag 24 november 2010

Eländet fortsätter...

Vi gjorde en bragdmatch mot Ricoh med tanke på sjuk- och skadeläget i laget. Kan vi upprepa denna bedrift borta mot Täby på fredag?

Jag kan rapportera om ett nytt bakslag i truppen. Germerud har magsjuka! Riktigt illa. Är det en hälsning från familjen Tornler? Ingen som vet men det är uppenbart att det rullar runt en magsjuka här i Nypan. Germeruds medverkan på fredag är alltså riktigt liten, som det verkar.

För att pigga upp Germerud och ge honom en skjuts i rätt riktning har jag jagat folk för att få in lite uppiggande kommentarer till sjuklingen:

Stefan Antal, tränare i HK Extra (heja): Han lät inte ens nära att vara pigg när jag pratade med han idag så jag hoppas han hinner krya tills på fredag.

Martin Pettersson, M9: Är han magsjuk? Det bådar inte gott till fredagens match. Det låter inte som någon höjdare. Vi har tillräckligt med problem med sjukdomar och skador, haha. Då blir det tunt på 9m om han inte frisknar till. Krya på dig nu Germerud!

Marcus Pettersson, V6: Bli frisk för fan! Snart match och smitta ingen av oss, haha! Krya på dig nu!

Emil Persson, målvakt: Magsjuk? Inte bra. Kan kanske ha att göra med att brödet vi får efter träningarna är ca två månader gammalt?! Krya på dig Germe!

Viktor Brofjord, M6: Det verkar som att någon däruppe inte gillar vårt lag, fan! Krya på dig!

Marcus Haking, V6: Det var absolut inte bra. Hoppas att han blir spelklar tills på fredag. Han behövs! Krya på dig Stefan!

Kristian Josevski, a-pojk på M9/H9: Krya på dig!

Tobias Johansson, V9/M9/H9/M6/Målvakt: Då ska man inte vara i närheten av han då! Vore tråkigt om han missade matchen. Krya på dig!

Siste personen med en hälsning passade på att öva upp sina rimkunskaper så här en månad före jul:

Jörgen Elmsäter, M6: Risken att han missar match är,
lika stor som att rumpan blir skär.
Mycket svid och mycket spring,
lär det bli vid hans toaring.

Förutom dessa uppiggande hälsningar och avslutande rim har jag två andra glädjande nyheter.

Snackade med Melcher idag. Nu har han inget sår utan bara ett ärr kvar från bettet han fick av eRPing-spelaren. Provsvaren fick Melcher idag och de visade negativa resultat på HIV, Hepatit och andra farliga ting. Skönt Melcher. Nu är det bara gipset kvar.

Den andra positiva nyheten är att Viktor Brofjord kommer och tränar med oss redan på måndag. Helt otroligt vilket läkekött han må ha. Imorgon, torsdag, plockas stygnen bort och han har lovat Sveriges bästa handbollsblogg att vara först med att visa bilderna på hur det gick till. Stor anledning att hålla utkik på bloggen med andra ord.

2 kommentarer:

germe sa...

Tack för stödet. hela familjen sänkt just nu... Något bättre från igår, men ingen fast föda in på drygt ett dygn...

Söderberg sa...

Fortsätt kämpa Germeruds!!!