fredag 19 november 2010

Seger!!!!!!

Oj oj, det är nästan tidigt att försöka sig på en matchanalys såhär kort efter matchen. Har fortfarande en del adrenalin kvar i kroppen efter den här gastkramande fighten. Då vi saknade Simon och Asp och hade en hel drös med halvskadade lirare kände vi oss inte som favoriter till segern. Detta trots att vi hade en pinne mer inför fighten och hemmplan. De kom till den här fighten med en kross av Skånela i bagaget och trodde nog att de skulle få det en aning lättare än vad det blev.

Men vi vinner den här fighten bakåt, för framåt är vi fan inte bra. Det ska också sägas att deras keeper är helt ruggig! Han äter stundtals upp oss. Lyckligtivs får jag själv bra träff på deras skyttar genom hela matchen och vi är rätt bra bakåt hela vägen. Och vi kämpar oss fan till den här segern. Det är inte vackert, men det är kamp! Och frågan är om det inte är skönare att se på. Vi har 560 helt fantastiska åskådare på plats idag och handbollsfredag är därmed en smärre succé! Tack alla för ert underbara stöd.

Nu blickar vi framåt och förhoppningsvis landar vi i den här segern tidigt och kan fokusera om på matchen mot Täby nästa vecka. Det är ett lag som kan ha uppemot 5-6 elitseriespelare vad jag förstår och deras skrala poängskörd ska inte få lura oss. Det kommer bli tufft hela vägen för oss! Just nu är jag så jävla glad bara!

  • Både jag och deras keeper har två straffräddningar i första! Sedan kliver Axel in och sätter två! Jag nollar Thimmy Sundin både från straffpunkten och kant/H9. Har det hänt förut?
  • Rykten säger att vissa i Ricoh inte var så sugen på fredagsmatch i Nyköping.. Hur fan kan de klaga när de anländer i värsta jävla konferenslyxlokal på hjul! Själva får vi skumpa runt i minibussar på bortamatcherna.
  • Har dock hellre 560 pers på läktaren som skriker IFK HEJA än att jag har en jävla konferenslyxlokal på hjul!
  • Är det Sonny och Asssp som är kvar i fighen om vem som ska lägga straffarna när alla sammanstrålar här i IFK Nyköping för att spela tillsammans?
  • Domarna har någon form av jämn nivå där båda lagen har något att klaga på. Men det går att snacka med dem vilket är helt underbart!
  • Rykten säger att domarna dock fick den här kommentaren mot sig: Jääääävla ........ öh bögfittBÖG!!!! Säger inte vem det är... haha
  • Någon kommer bli kallad för bananes inom kort och han kommer inte förstå varför!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om du syftar på min felsägning på klubbis så fattar jag, men ni fattade vad jag menade iallafall, laget före jaget.

pelle sa...

haha! ja vi förstod peter. eller? MEn, vem fan är bananes? Helt magiskt och den har vi tagit med oss ut idag.

Men i övrigt är du en inspiratör peter i det du säger coh det är ingen diss mot ditt kunnande eller innebörden av det du säger! Det var bara jävligt roligt på samlingen när du körde det där.

Är personligen jävligt tacksam för det du erbjuder oss i IFK! Det är rakt från hjärtat!

Anonym sa...

Tack.det känns bra. Och Bananas!!! ska det vara, Ska berätta för dig om den LEGENDEN för dig innan en träning.

Anonym sa...

grattis till segern.bra match pelle,. Starkt att vinna trots tappet av folk. Tornler va riktigt bra och du gjorde en del matchavgörande räddningar.congats

Söderberg sa...

Kul att du var där, Ronny "Helahallen" Andersson. Hade varit kul att snacka lite blogg och handboll med dig där i sporthallen. Lycka till mot Lidingö. Se upp för Sonny!