tisdag 30 november 2010

Hallå! Fredrik "Bingo" Svensson svarar...

Bloggen tyckte att det var hög tid att kontakta den försvunne Fredrik "Bingo" Svensson för en liten lägeskoll. Ni vet, den där M6:an som var rena rama terriern på planen och urstark för sin korta rock. Visst hade väl han en förkärlek till att skjuta mot krysset också? Jaja, ödmjuk gosse är det i alla fall och här ska ni få veta hur läget är med "Bingo" nuförtiden.

Det var ett tag sedan publiken kunde se ditt riviga M6-spel i IFK. Vad gör du nu för tiden?
Jag flyttade för 1,5 år sedan. Senaste matchen jag spelade var i det allsvenska kvalet borta mot Kärra, våren 2009. Sedan dess har jag inte spelat någon handbollsmatch.

Saknar du inte handbollen?
Jo, absolut, det gör jag men har satt andra prioriteringar i första hand nu istället. Har funderat starkt nu på att försöka träna någon gång i bland med NHK nu när min härliga M9-kompis Torbjörn spelar där. Det är dock svårt att få till det med tanke på att jag pendlar från Linköping och kommer hem så sent för det.

Ja, vad är det du gör i Linköping och har gjort i Norrköping sedan du drog från stan?
Första året i Norrköping gick jag ett tekniskt basår för att få behörighet till linjen jag går idag, civilingenjör industriell ekonomi. Så det jag gör i Linköping i dagens läge är att sitta o plöja igenom massa massa mattetal etc ;)

Så ska det låta. En man som kommer att föra Sverige framåt i tiden och utvecklingen! Kommer vi få se dig något i sommar på Sörmlands Sparbank i Oxelösund?
Haha, vi får väl se. Måste ju dra mitt strå till stacken för att försörja framtidens gamlingar. ;) Inte omöjligt.

Bra tänkt där. Blir ju lite orolig över den visionen hos våra Golden 90's i laget. Vad säger du om dem? Kommer de kunna försörja en sådan som mig när jag blir gammal?
Haha, jadu. Svårt att uttala mig så mkt om dem. Det jag har upplevt är dock en skön generation med potential, men "det är långt kvar till ljuset i tunneln".

Du, Fredrik, handbollen. Din kompis Torbjörn, är det han som är lik Petter Strömberg som spelade i DIF förra året?
Haha. Ja, visst är det han. Tobbe visade en bild på DIF:s hemsida på Petter Strömberg, så jag tror det va han som va lik Tobbe.

Fint. Kan du hälsa Tobbe att han får ta sig i kragen och spela med oss resten av säsongen. Kan du göra det tror du? Tror han är där och gör praktik nu i veckan.
Absolut, det ska jag göra. men tror han ändå trivs rätt bra. Jag menar, han äger ju i div.3 om han verkligen vill.

Jo, det förstår jag, men hälsa honom det. Eller gör så här att du tar honom hårt i nacken och så säger du: - Tobbe, Rille sa att du ska spela med IFK resten av säsongen. Det innebär att du ska spela med IFK resten av säsongen. Inget annat!
Haha ska försöka. Måste bara stå på en stol då om jag ska nå upp till hans nacke som är så jävla högt upp. ;)

Ja, men det grejar du. Glöm inte att ta honom hårt i nacken med ditt järngrepp till M6-näve och så säger du det jag sa, ok?
Haha. Absolut! Tänkte röra mig, men är det något mer du vill fråga?

Ja, kan jag ta en valfri bild på dig från Facebook och lägga ut här?
Ta vilken bild du vill. No problem. Allt är roligt. :)

Bra!



Nån ny hobby förresten, att skriva blogg?

Blogg? Brukar jag blogga? Hahaha. Jo, ja, jag skriver lite då och då. Allt för handbollens bästa vet du väl. Alltid!

I det här klippet är det för övrigt "Bingo" som förvaltar Tobbes drömpass.

Inga kommentarer: