onsdag 3 november 2010

Blåst av dolt nummer

Jag har blivit så fruktansvärt grundlurad - i sex veckors tid! Det började för sex veckor sedan, med ett samtal på en fredagseftermiddag. Det var en tjej på andra sidan som undrade ifall hon fick skicka hem en dammsugarförsäljare för en demonstration av deras superduper-dammsugare. Emil "Advokaten" Persson hade tipsat dammsugarföretaget om ett helt drös med par som kunde tänkas vara intresserade, av denna dammsugare som bara kostar 35 000 kr.

Jag orkade inte riktigt styra upp någon demonstration den kommande helgen, för jag var ju inte på något sätt intresserad av att investera i en dammsugare för 35 000 kr. Vem f-n är det egentligen? Nå väl. Klen som jag är bad jag tjejen höra av sig efter helgen så vi kunde fila på en ny tid. Nu var det så att när hon ringde på måndagen fick jag för mig att inte svara. Dagen efter fortsatte det att ringa. Men jag ville inte svara. Dolt nummer. Igen. Jag vågade inte svara. Nu började jag bygga upp en liten contest för mig själv och av hela situationen. Jag ville till vilket pris som helst se hur länge hon orkade ringa, utan att jag svarade. Var och varannat samtal tryckte jag t.o.m. på AV-knappen så hon verkligen hörde att jag inte ville tala med henne, genom att skicka tillbaka en upptaget-ton. Hon fortsatte att ringa, varje dag. Det var inte helt ovanligt att hon ringde mig på lördagar kl 19.00. Den galna tjejen till demonstrations-bokare. Jag svor och fräste varje gång och undrade hur det här företaget kunde ringa mig en lördagkväll efter fyra veckors trakasserande. Är det så man smörjer en kund?

Nu, efter knappa sex veckor, i tisdags kom avslöjandet. Dolt nummer ramlar upp strax innan träningen. Jag trycker av samtalet och det hela går till röstbrevlådan. Jag hör ett röstmeddelande med en massa surr. Det är bl.a. Asp jag hör i bakgrunden och då ramlar polletten ner. Han står i princip bredvid mig med ett gäng andra från laget och det surras för fullt. Jag har blivit så sjukt blåst. Det går inte att bli mer blåst. Asp och hans hantlangare Mattis har varit den här "tjejen" alla samtal utom två. De har ringt mig upp till tre gånger om dagen, i sex veckors tid. Fått mig att bli irriterad över denna dammsugarförsäljare. Sjuka människor. Pricket över i:t var när vi hängde i Asps stuga i helgen och de ringde mig 19.30 och jag blev förbannad, där jag satt i fotöljen. Att de över huvud taget kunde hålla sig utan att avslöja blåsningen är ett mysterium.

Så, kontentan av det här, passar er för dessa två herrar!

5 kommentarer:

Söderberg sa...

Var visst inne och snurrade med Pelles inloggning, för att ha möjlighet att fixa designen. Detta resulterade felaktigt i att jag publicerade ett par inlägg i Pelles namn. Bara så att det inte blir några missförstånd så var det alltså jag som blev blåst av dolt nummer samt fixar med designen. Har lagt om dessa inlägg i mitt namn nu. Rätt ska vara rätt. I och med detta försvann också Annes kommentar om busarna Asp/Mattis.

Anne, hjälp mig gärna med något bus!

Anne sa...

Spånar för fullt. . .

Söder sa...

Bra! ;-)

Lennartsson sa...

Själv blev jag filmad på City Grosss av Herr Asp, efter att han bowlat fram en pumpa på golvet som jag skulle hitta (inte för att jag förstår poängen men...)

Herrarna Asp/Mattis är luriga, bra luriga...

Söder sa...

Lennartsson, vad menar du? Tog Asp en pumpa och bowlade fram den på City Gross-golvet samtidigt som han började filma dig när du skulle jaga/hitta pumpan? Låter helt sjukt ju. Du har ju annars en rätt fräsch pumpa-historia från den där lördagen, hemma hos dig. Vill ha den på film för att lägga ut på bloggen. Någon?