tisdag 9 november 2010

Tät och fartfylld match ikväll!

HK Extra (Heja)
Öppnade serien storstilat med att köra över Irsta HF Ungdom hemma med 30-23. Har sedan mött 1:an, 2:an och 3:an i serien - på bortaplan! Starkt att ta poäng borta mot Peking. Dock ledde HK Extra (Heja) med fem bollar och 15 minuter kvar i den matchen.

Nu har HK Extra (Heja) tre hemmamatcher på de kommande fyra matcherna. Viktigt att den uppskjutna matchen mot Kumla HF ger fina plusmål med tanke på hur jämn serien blir när den inte längre haltar med antal spelade matcher lagen sinsemellan. Kvällens HK Extra (Heja) ställer ett starkt lag på planen.

HK eRPing
Nåt form av farmarlag till RP. Laget består förmodligen av ett gäng skolade och hungriga juniorer och a-pojkar, som inte vill annat än att visa upp sig från sin bästa sida.

Öppnat serien med två knappa förluster, hemma mot topplagen Peking och Ljungsbro. Tyder på att laget aldrig ger upp. Sedan en väntad storseger borta mot Kumla, som kanske drar sig ur? Den segern följdes upp av en fin skalp och klar seger hemma mot serietvåan Miffe. Därpå en knapp förlust borta mot Hallstahammar.

Kvällens match i sporthallen lär och borde bli jämn, hela vägen in i mål. Jag kommer att vara där. Kommer du?

Tabellen - Herrar division 3 Östsvenska Västra

Inga kommentarer: