tisdag 5 april 2011

Sanna Nilsson missar Rikslägret

Snackade en kortis med Sanna Nilsson ifall hon hade varit iväg på något Riksläger än. Ni kanske minns att bloggen intervjuat jättelöftet från IFK:s F 95-lag? Jo, här i påsk var tanken att Sanna skulle åka iväg på sitt första Riksläger. Men så åkte hon på körtelfeber för några veckor sedan. Denna vidriga febersjuka är allvarlig och den sitter i länge. När man sedan är frisk måste man ändå fortsätta vila ett bra tag. Sanna gjorde ett försök med att träna här i torsdags men det slutade i en ambulansfärd till akuten.

- Just nu mår jag bra, bara jag inte överanstränger mig. Det får bli långa promenader och cykling för min del en månad framöver.

Ett stort krya på dig Sanna. Se till att bli ordentligt frisk nu. Vi hoppas också att du ska få en till chans att visa upp dig på något läger.

***

Jorå, visst har de tänkt skriva några rader om matchen på Sollentunas webbsida. Just nu hänvisar de till deras sida på Facebook där det ligger två stycken femsekundersklipp med mål från hemmalaget. Skön den där loggan de har där också som verkar vara gjord av spelaren Johan Renkse. Han med långt hår. Skulle behöva "låna" den där loggan till veckans bildspel. Väntar på svar men kan inte vänta hur länge som helst.

Inga kommentarer: