fredag 8 april 2011

Dagens outfit med Hampus Asp

Vad skulle möjligtvis kunna pryda Sveriges bästa handbollsbloggs första inlägg bättre denna ljuvliga fredag än en dagens outfit med den nyblivne elitseriespelaren Hampus Asp i IFK Tumba? Nää, just det. Det var precis vad jag tänkte nämligen. Inget går upp mot en läcker bild med den gamle Nyköpingsspelaren Hampus.

Se och njut.


Här kan vi se att Hampus är väl rustad för en dag vid fiskesjön. Han har för dagen skickat på ett par gummistövlar från Sport outlet i Töcksfors. Till det har han valt ett par lagom tighta Levis jeans från Carlings. Den vindtäta och mysiga fleecetröjan kommer från Team Sportia. Mössa och glasögon från okänd plats men de är helt enkelt bara så äckligt snygga men samtidigt snuskigt dyra. I handen håller Hampus ett Abu Garcia blackmaster surprice. Ett fiskespö som är ökänt för alla gäddor det dräpt. Går också därför under namnet gädd-dräparen. Även fiskeväskan på ryggen är från Abu Garcia.

- Självfallet är väskan sprängfylld med diverse gäddvapen, avslutar Hampus med ett stort skratt innan han måste sticka vidare för att börja fiska.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Farligt snygg!

Mamma sa...

Min lelle son i julklappen från mamma......tänk att tröjan gör sig så fint på dig.