söndag 10 april 2011

Tre H:n - vägen till seger!

Ja, idag smäller det rejält i Sporthallen då Sollentunas röda vargar kommer på besök. Det har gått en dryg vecka sedan förra mötet där vi som bekant stod som segrare. Den matchen var inte så ojämn om man ser till spelet även om vi var bättre 6 mot 6 sett till hela matchen. Sollentuna gjorde ofta mål i andrafas där de genom kvickt spel och övergångar gjorde det svårt för oss. Vi fick dock fart på vår första- och andrafas också och i slutet av matchen kunde vi rycka ifrån trots att vi faktiskt drog ner på tempot när vi vann boll. En av de få gånger där vi alltså använde våra tre H:n som Kenta alltid uppmanar oss till: hjärta, hjärna och hjälpa varandra.

Samma tre H:n kommer behövas ikväll om vi ska vinna den här matchen. Sollentuna kommer hit med supporters och en känsla att de har allt att vinna. De har gjort en bra säsong och den oväntade segern mot GP visar att de är vana att kämpa i underläge och ändå komma ut som segrare. "Moral slår klass", brukar man säga och i handboll är det mer regel än undantag.

Det gäller för oss att inte förivra oss. Även om de bara behöver vinna med en boll för att få fram en tredje avgörande match, behöver vi bara vinna med en boll för att avgöra kvalet. EN boll alltså. Seger är det enda som räknas och efter 60 minuter ska det vara vi som hurrar inför en jublande hemmapublik. Klockan 17.00 ska vi gå ut och ha roligt och knyta ihop säcken gubbar!

Väl mött i Sporthallen gott folk!

HEJA IFK!!!

1 kommentar:

mammahandboll sa...

IFK HEJA!