tisdag 5 april 2011

Oviss framtid för Jepsson

Mycket som hänt och kommer att hända för vårat lån Jonatan Jepsson. I förra veckan blev han opererad, en artroskopi i knät där menisken fixades till. Nu missar han resten av kvalet och därmed inga fler matcher denna säsong för IFK Nyköping. Kanske har han spelat sin sista match i IFK, kanske inte.

Jaha Jepsson, det här var ju både bra och dåligt att din operation kom precis nu. Å andra sidan hade du varit avstängd i första matchen mot Sollentuna efter att förbundet halat på sitt beslut. Hur känns det att missa kvalet?
- Ja du, det känns helt ärligt för j*****t. Hade ju ändå varit avstängd en match men man vill ju alltid hjälpa laget. Jag får stötta från läktaren istället.

Förutom denna artroskopi, har du varit med om någon operation tidigare?
- Jo, jag har legat på sjukhus alltför mycket i mina dagar. Har opererat en bruten tumme, brutet ben, spräckt njure, haft tarmvred med mera.

En gedigen meritförteckning på sjukhuset. Sövdes du ner eller blev det ryggbedövning?
- Jag sövdes ner p.g.a. att läkaren tyckte att det var lättare både för mig och honom så jag slapp spänna mig i det läget jag låg i. Och jag tyckte det var bäst för då slapp jag kolla för jag är lite dålig med blod och sånt. Haha.

Då är vi lika på den punkten. Hur ser du på framtiden?
- Framtiden är lite oviss just nu för mig. Ska prata med IFK nu i veckan och så får vi se vad som händer.

Okej. Oavsett var du hamnar så har det varit mycket trevligt att ha dig här. Har du blivit kontaktad av några klubbar som vill ha din signatur inför nästa säsong?
- Ja, det har jag men har sagt att vi ska ta det efter kvalet p.g.a. att jag vill koncentrera mig på det.

Är de nyblivna allsvenskarna i Lindesberg intresserade av dina tjänster?
- Det verkar inte som att de är det. Ingen därifrån har ringt.

Tack för samtalet och hoppas du tillfrisknar snabbt med knät nu!
- Tack så mycket.


Jepsson och Germe (bakgrunden) efter en träning.

4 kommentarer:

mammahandboll sa...

Det var domaren som höll på anmälan, han skickade in anmälan först 1 månad och 2 dagar efter spelad match. Förbundet har ingen skuld i fördröjningen! IFK har skickat in en skrivelse om regeländring, att anmälan till bestraffning ska vara förbundet tillhanda senast 10 dagar efter spelad match, annars så faller anmälan. I dagsläget kan domaren hålla på anmälan i 2 månader. Helt fel anser vi, eller hur?

Söderberg sa...

Men det är ju så man blir riktigt förbaskad. Sådär kan vi ju inte ha det. Förkastligt.

Jag har förslag på regel i detta fall. Anmälan ska vara förbundet tillhanda utan oskäligt upphåll. Dvs. normal postgång. Om match på helgen ska anmälan finnas dem tillhanda senast tisdag.

Vad är problemet? Hur kan de där domarna göra på detta sätt? Varför hade de anmälan låg hemma på byrån i över en månad? Varför vill de sporten illa?

mammahandboll sa...

Visst blir man förbannad! Jag lovar, rösta fram mig till SHF:s ordförande, så ska jag väl kunna rensa där och få ordning där också:)

Söderberg sa...

Haha, säg till när vi ska rösta!