fredag 1 april 2011

Lars Lagerbäck jobbar på tidningen Folket

Ni som gillar att följa allt, eller åtminstone det mesta, som skrivs om handboll har väl knappast missat att Eskilstunatidningarna i form av Eskilstuna-Kuriren och Folket skriver mycket om handboll. Om Guif i synnerhet men också om handboll i allmänhet. Det kan vara om en ny buss som Guifspelarna får åka med eller så handlar det om Super-Zacke. Eller om den här Super-Zacke eller så skriver de helt enkelt om Super-Zacke. Ibland kan de också skriva något om Eskil.

De verkar ha stenkoll på Guifs träningar också eftersom de verkar ha inventerat spelarna på plats i hallen och upptäckt att Robin Oldberg missade träningen dagen efter matchen mot Drott. Nu tänkte jag direkt att denna artikel måste vara ett aprilskämt men eftersom den publicerades 31/3 kunde jag direkt utesluta det.

Bra att de skriver mycket om handboll tycker jag. För handbollens bästa. Precis som den här bloggen. Allt som publiceras görs för handbollens bästa.

En av de flitigt skrivande sportjournalisterna på Eskilstunatidningarna är Rolf Andersson på Folket. Eller är det Lars Lagerbäck, vår gamle förbundskapten i fotbollen?


Lars Lagerbäck och Rolf Andersson.

Inga kommentarer: