måndag 11 april 2011

Division 1 även fortsättningsvis

Vilken inramning det blev. Vilket stöd. Precis som i första matchen i Sollentuna visade vi att det är skillnad på divisionerna. I denna matchen kändes det som att SHK gav upp redan i halvtid där 16-12 blev 19-12 i början av andra. Vi körde matchen rätt tidigt och vi kunde spela ut. Hela bänken luftades och mot slutet fick vi kontra och busa till det ordentligt med Moe och Jeppe i spetsen.

Stor glädje utbröt såklart efter slutsignalen och det firades på under söndagskvällen. Jag håller dock med Germe och det han sa till tidningen.

- Men jag är mer lättad än glad med tanke på så krampaktigt som det varit den här säsongen.

Skönt att vi kunde få ihop till det manskap som inledde säsongen när det som bäst behövdes.

Vilka lägger av? Vilka byter klubb? Vilka tillkommer? Nu börjar silly season.

***

Matias Savinainens Riihimäki Cocks har inlätt finalspelet mot HC West på sämsta tänkbara sätt. 2-0 i matcher till Cocks kombattanter. Förlusten i lördags med 32-26 följdes upp av ytterligare en förlust igår, klara 30-19. Matti satte tre baljor i lördags. Det blev inga mål igår men väl två lägen där ett räddades av ribban och det andra togs av målvakten.

Om HC West vinner imorgon har de brutit en fyra år lång svit som Cocks har som mästare i FM-ligan.

Kom igen nu Matti!

***

Mantorp räddade en matchboll mot HK Farmen. Östgötarna vann med 24-20 på hemmaplan och har fått till en tredje och avgörande match som spelas på onsdag kl 19:00. Märkligt hur de kunde åka på så mycket däng i första matchen nere i Lund, 37-19.

Inga kommentarer: