fredag 8 april 2011

Grattis Emil Persson!

Idag är det absolut ingen vanlig dag. Till exempel har vi inget kollektivt handbollspass utan ska istället dra en löprunda p.g.a. Sporthallen är uppbokad av den där skolrastsporten som tydligen har någon cup. Vi har dock tränat på flitigt i veckan så vi är föreberedda på bästa sätt inför söndag. Det är dessutom riktigt behagligt väder idag i Nypan, bara en sådan sak.

Men det är också en väldigt speciell dag såtillvida att vår juridikstuderande målvakt, Emil Persson, fyller år idag. 24 bast är inte illa. Vad kan smälla högre än att få ett stort grattis från Sveriges bästa handbollsblogg? Haha, nä, precis. Stort grattis på dig Emil!


Här ser vi hur Persson förbereder sig på ett skott från Germe. Simon stretar dock emot bra här.

Har också hunnit få ett litet snack med födelsedagsbarnet här på förmiddagen.

Tjenare Emil!
- Tja Rille!

Firar du födelsedagen med att vara i Nypan?
- Nej, tanken var faktiskt att jag skulle varit i Stockholm nu och skrivit tenta men eftersom SJ, Sveriges absolut sämsta företag alla kategorier, inte kan köra sina tåg p.g.a. elfelet norr om Stockholm så blir jag hemma. Dessutom kör de lite lurningar på sina resenärer genom att låta ersättningsbussen åka en timme senare än aviserat så jag får hålla mig på hemmaplan idag.

Ajdå, inte bra. Haha, men vilken skön lurning. Dock var ju 1 april förra fredagen. Blev det någon frulle på sängen då?
- Blev tyvärr ingen frulle på sängen eftersom vi alla tre skulle iväg så tidigt men jag fick i alla fall biljetter till SM-finalerna i handboll. Så det blir en skön weekend i Göteborg för mig och Johanna i början av maj.

En perfekt present måste jag säga. Vad var det för poser du och Treijner gjorde igår för tidningens fotograf i början på träningen?
- Har faktiskt ingen aning vad de skulle användas till. Jag kom ju in där några minuter för sent och då blev vi haffade direkt där. Men det är bara kul. Jag är beredd att gå hur långt som helst för att få synas i media. Och på Sveriges bästa handbollsblogg såklart!

Ja, det var tur att du nämnde oss där på slutet. Se till att ha det så bra idag. Vi laddar på ordentligt nu Persson!
- Tack ska du ha. Nu laddar vi på Söderberg!

3 kommentarer:

mammahandboll sa...

Grattis på födelsedagen, Emil! P.S. När har bloggen födelsedag?

Söderberg sa...

Du får fira oss varje dag Veronica. Varje dag är Treijner & Söderbergs födelsedag.

Nä, men om vi ska vara allvarliga så föddes Treijner & Söderberg i och med mitt första inlägg fredagen 15:e oktober 2010. Tycker nog att jag hade lite rätt i det jag skrev i slutet av det inlägget.

"Jag och Dr. House har stora planer för denna sida ska ni veta."

Ja, stora planer och en stor utmärkelse.

Backar vi bandet och kollar när den numera avlidna bloggen Dr. House Spekulerar hade sin födelsedag så gjordes det första inlägget där fredagen 3:e oktober 2008.

pelle sa...

Tycker vi kör på 15 oktober som födelsedag! En nyfödelse helt klart och det anser jag är bloggens officiella dag!