måndag 18 april 2011

Gott om sol men knapert med snö

Försöker mig ett inlägg från mobilen i ett soligt sälen. Vädret kan man verkligen inte klaga på men den som på text-tv hävdade att snödjupet var 45 cm i barmark och 65 i backen ska ju ha en fet smäll! Men det går ju inte att klaga när man är röd på näsan, och då inte bara på grund av eftermiddagsgroggen.

Följer med spänning det som skrivs på bloggen och det är sannerligen intressanta nyheter om Irstas vara eller icke vara i norr-ettan. Kul att det blir just sollentuna som tar irstas plats i så fall, men man undrar ju varför västeråsarna inte vill ha kvar ett lag i ettan? Är de oroliga för att bredden inte ska räcka, eller är det en bestämmelse som gör att de måste degradera? Vilken serie hamnar de då i liksom?

2 kommentarer:

Anonym sa...

urklipp från irstas hemsida


Arbetet med att få ihop våra föreningar...


...till en gemensam sådan har nu tagit fart. Extra årsmöten i Irsta HF, IVH Västerås HK och IVH Västerås UK gav styrelserna i respektive förening ett tydligt mandat att sätta igång processen med att foga oss samman.

I torsdags träffades representanter ur föreningarnas styrelser och satte igång några av de processer som krävs för att detta ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Det mest akuta handlar om att bestämma representationen i seniorernas tävlingsverksamhet. Svenska Handbollsförbundet ger oss inte så mycket tid att vinka på när det gäller serieanmälan till säsongen 2011/2012.

Beslut vid sittande möte blev att anmäla/spela med följande lag i seniorserier:

Dam Herr

Elitserien Allsvenskan

Div 1 Div 2

Div 2 Div 3

pelle sa...

På så vis!