måndag 18 april 2011

TV-matchen avgjordes direkt

Det är inte mycket som slår Guif i Eskilstuna Sporthall. Återigen visade de klassen med det Röda havet som stöd. Att det stod 11-3 redan efter en dryg kvart och sedan 20-11 i halvtid gjorde att matchen blev en ren transportsträcka för hemmalaget.

Alingsås är ett namnkunnigt gäng, javisst. Men Guif hade svar på det mesta. Allt ser sådär förvånansvärt enkelt ut när de lirar. Det roliga med handbollen är dock att lika överlägsna som Guif var igår, lika mycket kan det svänga till nästa match i Alingsås och helt plötsligt bli till en jämn drabbning. Ingen tvekan på det.

Fast det kommer att bli tre raka för både Guif och Sävehof i semifinalspelet. Självförtroendet, flytet och jämnheten är helt enkelt på en annan nivå än hos motståndarna.

***

Blev några kast med spöt igår ute vid Asps stuga. Vi såg en gädda. Faktiskt. 2 kg köldstel gädda följde efter Asps drag hela vägen in till land. När jag kastade intill försökte gädduslingen också att ta mitt drag innan den drog iväg. Skönt att få se lite fisk i alla fall.

***

Snart påsk vilket innebär kortvecka på kneget. Inte fel någonstans faktiskt. För egen del blir det en repa till staden där alla heter Glenn. Vad ska ni göra i påsk?

***

Lugn och fin nu. Bilder från helgen kommer.

***

Bloggläsarkarta från idag.



Haking och Mogge läser bloggen från Bronx, eller är det någon annan? Vem/vilka är läsarna från Australien och Ryssland?

***

Finns det någon snö kvar i Sälen nu, Treijner?

1 kommentar:

Anonym sa...

Sollentuna HK till Division ett. laget.se/sollentuna
http://blogg.brannanhandboll.se/