fredag 15 april 2011

En fiskerapport och lite annat

Jorå, som Brejding menade i intervjun jag gjorde med han så var fiske ett av de tre orden han först kom att tänka på när han hörde IFK Nyköping. Nu har Aspen och målvaktslegenden Mattis varit ute och prövat lyckan i skärgården. Igår begav de sig ut och jag hade också varit med på turen om det inte varit för att jag pratade i telefon när jag skulle ha fått erbjudandet. Tur att jag pratade i telefon eftersom de inte fick upp någon gädda. Men efter en avstämning här idag så såg de en massa gäddor...

När vi ändå är inne på det här med fiske så landade nr 5 av Fiskejournalen i brevinkastet idag. Bara att fortsätta drömma om storfångsten alltså.

***

Som ni kanske uppfattat det hela, via tidigare inlägg i veckan, så har vi alltså en samkvämshelg med IFK:s två seniorlag här i helgen. Aspen kommer att anlända till stället med båt, packad med diverse nödvändigheter såsom två gitarrer, en kudde och en sovsäck. Jag själv hoppas att jag kan åka bil med någon.

Hoppas att vi inte åker på alltför mycket jobb. Förra gången vi var i den här stugbyn var vi som ett gäng hämtat från Äntligen hemma eller Arga snickaren. Vi fick måla om och snickra i stugorna. Hoppas det blir lite mer soft nu när vi kirrade kvalet och allt.

Ser ju fram emot kvällen om inte annat. Rejält med grillat och tillbehören till det. Gitarr och sång. Rilles trubadulåtar åker med också, 180 sidor med hits och ackord.

***

Nu fortsätter arbetet med att uppdatera statistiken med de sista omgångarna av division 1 norra. Sen är jobbet klart och ni kommer att få ta del av en alldeles lysande och färsk statistik.

***

Den irrationelle och frispråkige V6:an Sonny Östermark är klar för Åhus Beachhandboll i sommar. Hans lag kommer förmodligen att heta "Laget utan lag". Inget konstigt med det tycker jag. Några av spelarna är tydligen klubblösa eller håller på att bli det.

Alexander Berg (Senaste säsongen i Warta)
Emil Berggren (Senaste säsongen i Sävehof)
Daniel Steen (Senaste säsongen i Hästö)
Hannu Virolainen (Förra säsongen i Eskil)
Sonny Östermark (Senaste säsongen i Lidingö)
Andreas Stockenberg (Senaste säsongen i tränare Alingsås)
David Öbrink (Senaste säsongen i Bodö, Norge)

- Senast vi var med vann vi finalen överlägset med 15-9 mot Jonas Jönsson förlorade pojkar, förklarar Sonny för bloggen som ser stora möjligheter i årets upplaga av denna folkfest till turnering.

- Ja, ställer vi upp med det laget kan jag sätta hur mycket som helst på att vi går obesegrade, även fast vi kommer vara fullast alla kvällar, avslutar Sonny och skickar på så sätt lite tändvätska till årets kombatanter.

Lycka till säger Sveriges bästa handbollsblogg!

4 kommentarer:

Emil sa...

Ställer mig inte på något sätt bakom detta påhitt av Sonny!

Söderberg sa...

Han kan vara lurig, den där Sonny, haha.

johan hagberg sa...

sitter i ett varmt florida o läser
er blogg, det är så att men nästan
längtar till nyköping / Johan Hagberg ledare F 98

Söderberg sa...

Hallå Johan!

Först och främst är det himla trevligt att höra att bloggen även lockar, fast det är semester för vissa. :-)

Florida låter inte helt fel och än så länge har ni det säkerligen både varmare och skönare än här. Fast vädret är för närvarande kalas för att vara i Sverige så här års.

Ha det så bra!