onsdag 6 april 2011

Publikrekord på söndag?

Det är ju den stora frågan. Kommer det att bli ett nytt publikrekord på söndag eller ej? Ska det gå att bräcka rekordet som sattes mot HK Eskil med 724 personer den 7 november 2008 i seriefinalen?

Jag tycker helt klart att förutsättningarna finns. Eller vad sägs om:

- Säsongens viktigaste match.

- Att det kan vara säsongens sista match. Om vi får bestämma.

- Vår vinnande trend.

- Handbollskvalet är precis lika bra som Handbollsfredag fast på en söndag.

Ja, ni märker ju att detta är helt enkelt inget man vill, har råd eller kan missa. Så kom igen och fyll upp Sporthallen på söndag.

***

Nu har våra kvalmotståndare gett sin syn på matchen från i lördags.

***

Imorgon bitti släpper jag ut en rykande färsk intervju här med en smålänning som har spelat i Allsvenskan. Han gillar också det vi gör här på bloggen.

- Kikat lite i eran blogg under säsongen, mycket intressant läsning.

Bara en sådan sak. Japp, precis, bara en sådan sak! Så det blev en intervju av saken.

***

Tycker att Tobbe Johansson vistats lite väl mycket här i Nypan på sistone. Så pass mycket att man har all anledning att undra om han verkligen inte är klar? Eller börjar bli klar? Det sista är nog inte sagt i det här ärendet. Var så säker.

Jag gillar Tobbe. Det gör vi alla. Han är en genomgo människa som har en härlig blick för spelet. Vi brukar alltid ge varandra en ordentlig kram när vi ses. En lång Tobbe och en kort Söderberg. Eller, kort och kort. Jag är ju ändå 175 cm. Det ni.

Tobbe, en riktigt kamrat som passar bra in i vad IFK står för - IdrottsFöreningen Kamraterna.

1 kommentar:

Mia Elmsäter sa...

Självklart blir det publik rekord, tyvärr killar någon annan får axla att heja IFK, men jag ropar högt och tydligt IFK Heja från kvällsåket i Lofsdalen.Så tuta och kör så hejar vi i kör både här hemma och där så är vi alla motståndarnas besvär.