lördag 2 april 2011

Seger!!!!

Det blir ingen lång analys här och nu då vi ska ner och fira på byn! Men vi vinner idag med 27-18 efter 12-8 i halvlek. Vi har ett par svackor där Sollentuna straffar oss och går om, men sista kvarten kommer ett litet ryck och sista fem dödar vi matchen när ett tappert kämpande Sollentuna inte riktigt orkar.

Simon fick kundvagn med 7 mål och blev rättvist vald till matchens lirare. Jag och Emil gör bra ifrån oss båda två. Men det är många som kliver fram och de blotta 18 insläppta visar att vi äntligen får bra träff bakåt.

I Sollentuna är Mattelin fruktansvärt bra i målet och jag anser att han är deras bäste lirare. De krigar bra och fördelar ansvaret men farligast är deras vänstersida.

Nu gäller det att fira det här och sedan i veckan gå igenom vad det var som gjorde att vi vann den här fighten. Vi måste också minnas att det räcker att vi torskar med EN boll i nästa fight för att det ska stå 1-1 i matcher. Men idag ska vi fira! IFK HEJA!!!

Ps. Tack alla goa IFK:are som var på plats och hejade fram oss till segern! Kändes nästan som hemmaplan och det är göttit värre!

1 kommentar:

mammahandboll sa...

Så härligt! Stort grattis!
Nu fyller vi vår egen borg på söndag 10 april och spöar skiten ur smågrabbarna! Jag är med, är ni?