måndag 4 april 2011

Två saker kvar att fylla på säsongen

Säsongen börjar helt klart att lida mot sitt slut. Tråkigt för oss handbollsälskare förstås. Nu återstår två stora saker att fylla för säsongen.

1. Se till att gå man ur huse nu på söndag. Kvinnor och barn är självklart också lika välkomna. Kl 17:00 spelar vi säsongens absolut viktigaste match. Vinner vi så har vi klarat kontraktet. Kom igen och fyll borgen nu. Det var alldeles för längesedan vi slog publikrekordet (724 personer mot HK Eskil 2008-11-07). Tillfället är optimalt för att slå det nu. Sprid detta budskap. Att ha följande som statusrad hela veckan på Facebook är en god gärning:

Kvalfest i Sporthallen söndagen 10/4 kl 17:00 mellan IFK Nyköping och Sollentuna HK.

2. Handbollskryssningen. Hörrni. Har man verkligen råd att missa detta event? Nej, det är klart att man inte har. Var med och skapa handbollshistoria på Östersjön. Första gången en hel färja är bokad enbart för folk med handbollsintresse. 19 april är sista dagen för klubbar att boka om man inte vill missa klubb- och grupperbjudanden.

Tåget lämnar snart perrongen. Det är lite now or never nu. Treijner & Söderberg är med 19-20/5, bara en sådan sak.

Är ni med? Jaaa, klart ni är med!

***

Brejding hyllar 93:orna Viktor Brofjord och Martin Pettersson i sin blogg efter matchen mot Sollentuna.

Och om bloggkollegan skriver han:

"Stängde igen totalt och såg lite så där "gubbigt" bra ut.".

Då är han ändå inte fyllda 30. Hur jäkla bra ska han då inte va i Brejdings ålder? Eller i MP-Einars?

***

Sedan det stod klart att Sollentuna skulle få kvala har de skrivit rätt flitigt på webbsidan. Detta har fortsatt med info om matcherna mot GP och nu inför matchen mot oss. Sedan den matchen verkar det dock ha varit strömlöst för jag kan då inte se någonting om matchen.

Hur ska man tolka tystnaden på Sollentunas webbsida?

På den här bloggen skrivs det lika mycket i med- som i motgång. Det blir mest trovärdigt då, eller hur man ska uttrycka det. Fast det kanske bara är jag. Jag vet inte.

För handbollens bästa. Glöm inte det.

1 kommentar:

pelle sa...

Haha! "Gubbigt bra" alltså... Den stora frågan är ju hur stel jag kommer vara när jag är i Brejdings ålder om jag redan nu ser gubbig ut i målet?

Men jag tar det faktiskt som en komplimang!