söndag 9 januari 2011

Slurken, Ricoh och Tobbe

Slurken. Inget annat. Absolut inget annat än Slurken. Visst, den kunde även kallas för sugrörsfinten som jag var inne på. Mitt guldfiskminne vilseledde mig och jag ber om ursäkt när jag skrev något helt annat än Slurken.

P-99 överraskade alltså mig med att köra denna fint och som de körde sen. Full fart framåt med låg tyngdpunkt efter halva satsningen. Säkert en framgångsrik fint att plocka fram när matcherna står och väger. Tack för rättelsen, Martin #13.

***

Ikväll är det alltså match i anrika Eriksdalshallen mot Ricoh HK. Den till synes simpla entrén döljer en, för vår serie, enorm hall med drygt 1300 sittplatser. Tydligen går det att bygga på så hela 2600 ryms i hallen med hjälp av extraläktare på sidorna. Frågan är hur många som kommer ikväll? 73? 117? Eller kan det vara så att det faktiskt letar sig dit 226 personer?

Det gäller alltså att inte kliva i fällan och bli för imponerad, när vi springer omkring på uppvärmningen, av den stora rymden därinne. Kan ju annars lätt liknas vid när lagen från vischan ska få spela i Globen. Alla skrinnar runt och tittar upp i taket och missar matchen.

Nej. Jag tror att det ska mer till för att vi inte ska vara med i matchen ikväll. Ska ju bli riktigt kul med match igen. Vi möter ett bra och revanschsuget lag. Precis som vi alltså.


***

Tobbe Johansson.

Jag saknar Tobbe och jag hoppas att han saknar mig också, lite i alla fall. Undrar om han tänker på mig då och då och minns mig som en galen filmskapare som gjorde hyllningsfilmer till och under hans låneperiod här i höstas?

Den respons jag fick av Tobbe var ett SMS i samband med att jag lade ut första filmen:

- Rille, du är sjuk!

Jo, när vi kommer till filmmakande kan jag hålla med Tobbe en smula. Fast när vi kollar in bilderna här nedan, som jag sammanställt, börjar jag undra om allt är ok med Tobbe?

Vad var det han studerade till nu igen? Ja, just det, lärare i fritidshem var det ja. Om Tobbe redan gör sådana här saker under sin första termin kan jag lova att hans framtida kids, på fritids, kommer att få en sjujäkla show!



Kör hårt Tobbe, både på och utanför planen. Ser ju onekligen rätt bra ut för hans NHK i division 3 östsvenska västrasödranorra. Jag går igång och spårar ur varje gång jag läser de där divisionsnamnen. Så ni vet varför jag flippade till lite där.

Inga kommentarer: