fredag 14 januari 2011

Kvällens kombattanter - Lidingö SK

Ikväll kommer laget från ön på besök. Ett lag som har en meriterande seger med sig i ryggen. De slog nämligen seriefyran Irsta HF med 24-20 på hemmaplan, framhejade av Lidingömorsorna.

Ja, jag vet ju hur svårspelade de är hemma i Gångsätrahallen. Vi vann visserligen där i förra mötet men det satt hårt inne och det var mycket som inte stämde för oss där. Lidingö är dock ett bra lag där jag skulle vilja framhålla några spelare, som bl.a. var framgångsrika mot oss i senaste mötet.

Längst bak står Anders Boqvist. Får väl klassas som en rutinerad målvakt, född 1984, som tidigare spelat med Djurgården men även med RP nere i Linköping.


Anders Boqvist

Detta är i alla fall en mycket bra målvakt. I segern mot Irsta, endast 20 insläppta, förmodar jag att han var grym. Förutom att han är bra på att rädda bollar får vi se upp med hans vassa utkast som allt som oftast levereras med rätt adress till deras kontringsstarka spelare. Det om Anders.

På niometer har de bl.a. David Nordman och lagkaptenen Rikard Petersson som verkar vara två av de, tillsammans med Anders, som burit laget så här långt. Mot oss var David ett ständigt orosmoment med sin kvickhet och rappa skott. Helt klart en sevärd spelare som vi måste spela tight mot. Rikard, bra namn, är sin moderklubb trogen och han får inte heller ges för mycket utrymme.


David Nordman och Rikard Petersson.

På högerkanten har de Michael Lind som är yngst av denna trio här ovan, född 1991. Han spelar med hjärtat och har Lidingö SK som moderklubb. Bra räckvidd med vänsterarmen och han är en bra avslutare. Lyckosam mot oss i Gångsätrahallen.


Michael Lind

Sedan har de bloggaren, profilen och teknikern Sonny Östermark på vänsterkanten. En härlig lirare helt enkelt som inte håller igen på sina tankar och idéer. Bloggen har en intervju, sedan tidigare, med Sonny.


Sonny Östermark

Jag kan inte räkna upp hela laget men givetvis finns det fler än dessa spelare som klarar av att kliva fram i Lidingö. Ett roligt lag att möta för övrigt. Vill ni se övriga spelare i Lidingö så ska ni klicka här! Det är också från den sidan jag hämtat och "lånat" bilderna, hoppas det var ok!

Ska bli härligt med hemmamatch igen. Det kommer bli något av en måste-match mellan två lag som krigar i den nedre regionen av serien. Nu börjar det dra ihop sig och det är nu vi ska visa att vi är starka i vår borg. Det viktigaste för oss är att vi fokuserar på oss själva och spelar vårt spel. Alla lag i serien har bra spelare, inkluderat oss.


Tabellen, division 1 norra.

Välkomna till Nyköpings Sporthall kl 19.30!

***


Välkomnar England, Kanada och USA till bloggen. Hoppas besöket var fängslande.

Inga kommentarer: