onsdag 5 januari 2011

"Du har svårt att fånga bollen, Jerry!"

Ja. Hörrni. Det var ett tråkigt besked som nådde den unge men store och starke kämpen Jerry Gustavsson för ett drygt år sedan. Det var uttagning till Sörmlandslaget. Jerry huserar annars i IFK:s P-95 och han röjer vägen för sina medspelare från sin position på M6. Träffade Jerry igår efter vår träning. Han är riktigt stor och har en välpumpad överkropp. Med tanke på hans ålder är chansen stor att jag slipper möta honom på träningarna. Det mår nog bara min kropp bra av. Hahaha.

- Du har svårt att fånga bollen, Jerry!

Det fick alltså Jerry höra av ledarstaben. Men vet ni vad som låg bakom? Inte ens Jerry visste det vid detta tillfället mer än att han hade ont i ett finger. Någon vecka innan uttagningen skadade Jerry fingret i en match men som den kämpe han är bet han ihop och körde på även på uttagningen. Totalt tre veckor från skadehändelsen till vad som komma skulle. Efter uttagningen passade Jerry på att röntga fingret och det visade sig vara brutet. Dagen innan julafton fick han åka till Uppsala för att operera. Alltså inte så konstigt att han inte lyckades fånga bollarna som han skulle.

Denna muskulösa 16-åring fyller faktiskt just 16 år idag så Sveriges bästa handbollsblogg passar på att säga ett stort grattis till dig och hoppas att du får en härlig kväll. Hälsa pappa Katten! För övrigt skapligt muskulös han också. Bra bringa och biceps! Mer sånt så därför drar jag till gymmet nu för att pumpa med Asp och Gee.

PS. Om ni inte riktigt vet vem Jerry är så kolla in bloggens adventspecial - tredje advent, här nedan. Jerry är tomten. DS.

Inga kommentarer: