tisdag 11 januari 2011

Bra VM-sidor

Då har äntligen beslutet kommit som vi alla väntat på. Vilka två skulle få lämna VM-truppen?

Förbundskaptenerna Staffan Olsson och Ola Lindgren tog beslutet att sätta målvakten Dan Beutler och M9:an Fredrik Larsson på läktaren, inledningsvis i turneringen.

Detta innebär alltså att Dalibor Doder och vår käre Lukas Karlsson ska stå för spelfördelningen. Ett stort grattis Lukas, säger vi på bloggredaktionen! Kör järnet nu fast det vet vi ju att du alltid gör!

Kolla in denna sköna reklamfilm från Svenska Spel där Lukas är med och trixar:



Vill också tipsa om bra VM-sidor som är bra att lägga upp bland sina Favoriter i webbläsaren. Det finns säkert några fler också men vi börjar med dessa. Tipsa gärna!

TV4 är ju grymma och har bestämt sig - De är och ska vara bäst på att rapportera om VM:
TV4:s VM-sajt

Martin Frändesjö, en legend som tillhörde Bengan Boys svårslagna trupp. Han har börjat VM-blogga för Expressen:
Martin Frändesjös VM-blogg

GP och Handbollsbloggen ska också blogga VM-handboll. Kan ju vara värt ett besök:
Handbollsbloggen

Sist men inte minst får ni absolut inte missa Sveriges bästa handbollsblogg som bl.a. kommer att ha en VM-special med tre intervjuer med spelare från Bengan Boys. Fast någon särskild VM-bevakning utlovas inte utan de kommer att köra på i gamla vanliga spår med galna upptåg som alltså kryddas med dessa VM-specialare och kanske lite inside information:
Treijner & Söderberg


***

Imorgon kommer en rejäl intervju med en av Sveriges bästa handbollsspelare, i sin årskull. Grym kille som lika gärna skulle kunna satsa på att bli kalsongmodell för Calvin Klein istället för handbollsproffs. Eller varför inte göra en Ljungberg och göra bägge delar? Valet är ditt!

Mer om detta kan du läsa om imorgon, onsdag, alltså. Missa inte det!

Inga kommentarer: