tisdag 18 januari 2011

De trodde jag var Henrik "Zäta" Zetterberg

Alla borde vi ha en dubbelgångare här på planeten Tellus. Har vi inte det så har vi det säkert någon annanstans.

En kompis till mig som bor och spelar hockey här i Nyköping har sin dubbelgångare i Zäta. Oscar Jernström är namnet och det komiska är att han i sin tur är lite tjenis med sin dubbelgångare. För några år sedan när Oscar och hans hockeypolare var i Halmstad fick de stanna kvar efter stängning på en av krogarna.

- De trodde jag var Zäta, sa Oscar.

En NHL-stjärna ska ju givetvis behandlas som en. Fri bar till "Zäta" och gänget blev resultatet.

När Oscar och hans polare skulle upp till Timrå för att hälsa på Per Hallin och Zäta så ringde Per till Oscar innan och bad honom raka sig. Detta för att inte Timrå skulle se dubbelt. Zäta hade nämligen helskägg. Väl uppe i Timrå fann Oscar kvinnligt sällskap på kvällen. Ryktet började sprida sig. En kompis till Zäta ringde upp NHL-stjärnan för att kolla vem han hade gått hem och varit otrogen med. Inte lätt det där. Allt detta hände innan Zäta inledde sin relation med Robinson-Emma.

Viktigt också att påpeka att Oscar aldrig utgett sig för att vara Zäta.



Har ni någon sådan här skön historia att dela med er av? Tveka inte att höra av er till bloggredaktionen.

Oscar hade för övrigt handbollskväll tillsammans med P-80:s gamla M6:a, Jimmy "Sankan" Sandqvist, här ikväll. Lagom nöjda över Sveriges insats mot Argentina kan man ana. De ville däremot få med några look-a-likes till bloggen.

Oscars bidrag:


Hellboy och Arrhenius.

"Sankans" bidrag:


Dalibor Doder och trummisen Tommy (Carl Kjellgren) i filmen Black Jack.

Inga kommentarer: