tisdag 18 januari 2011

Samkväm på torsdag!

Först bara. Bloggkollegan drog idag söderut med den vita, feta Audi A4:an. Dieselhästarna varvade gång på gång ur på E4:an ner mot Linköping. Utan mig. Han valde att inte ta med mig ikväll på VM-handboll. Han vann ju två biljetter men valde alltså att ta med någon annan. Jaja. Mitt motdrag till detta får bli en duell. En utmaning. Förmodligen kommer den att avgöras nästa vecka så håll utkik här på bloggen.

Alltså, jag mot Pelle i en het drabbning. Se vem som kan skriva snabbast? Den som behärskar touch-metoden bäst lär ha en bra chans att vinna. Nää. Det är inte det som kommer att vara duellen. Håll utkik här istället så får ni se denna dramatiska upplösning.

***

Mer då. Ja, på torsdag har vi samkväm med laget. En stor utmaning väntar. Gruppindelningen är gjord och det är Pelle och Asp som ligger bakom dessa geniala gruppformationer. Varje grupp ansvarar för att inhandla och laga till det som passar sitt gruppnamn. När, var och hur får respektive grupp lösa och välja på egen hand. Ni ska vid det här laget vara utrustade med 500 kr/grupp som får disponeras.

Det viktigaste är att alla ska befinna sig kl 19.45 vid Kungshagens skola. Väl där hugger vi in på maten och därefter ser vi gemensamt på när svenskarna tar sig an polackerna. Här har ni grupperna:

Förrättsgruppen
Pelle
Martin
Jeppe
Tornler
Hagman

Huvudrättsgruppen
Lennartsson
Emil
Gee
Asp
Fogel

Efterrättsgruppen
Rille
Germe
Haking
Axel
Chrille

Tillbehörsgruppen
Simon
Kenta
Stugan
Moe
Melcher
Viktor

Målvaktslegenden Mattis kan inte vara med. Han ska inte sova, kan vi hoppas, utan istället gå på dejt med Emma.

Inga kommentarer: