onsdag 19 januari 2011

Inge mer Lukas i VM

Måste säga att jag är lite besviken över att vi fått se Lukas så lite i mästerskapet och det känns märkligt att han byts ut nu. En kille som inte fått mer än en kvart lastas för dålig fart i anfallsspelet mot Argentina. Eller var Fredrik Larsson förstavalet redan från början? Det verkar ju som att Larssons tjej valt att knipa ihop och skjuta upp födseln av barnet och då blev han spelbar igen. Det är ju högst möjligt att de hellre valt honom från början om Larssons donna inte hotat med att klämma ut ungen mitt under VM.

Nu såg jag visserligen inte matchen mot Argentina och jag har inte all information rörande Lukas form eller skadesituation. Men nog borde man få mer än en kvart i ett VM innan man ratas?

Nåja, nu är det som det är. Kim Andersson fick inget förtroende i andra halvlek han heller så det är tydligt att förbundskaptenerna har sina favoriter. Får hoppas att spelet kommer igång ordentligt och att de nu vågar spela Larsson. Skulle kännas märkligt om han också bara får någon minut per match.

Inga kommentarer: