tisdag 25 januari 2011

Nyköpings representanter på VM

Förutom att Lukas Karlsson fick känna på den verkliga hetluften så har Nyköping även andra personer som medverkar på något sätt. Nyköpingssonen Niklas Maurer har vi redan haft en intervju med här på bloggen, i egenskap av att vara matchfunktionär.

I Linköping/Norrköping fanns även HK Extras (Heja) tränare Stefan Antal (tvättansvarig) samt eldsjälen Veronica Andersson, materialansvarig, som slutade med att skjutsa domare och delegater tillsammans med Antal. Den sistnämnde hade också bra fart på kameran och tog 591 bilder under VM-matcherna i Linköping/Norrköping. Treijner & Söderberg har tagit del av några bilder.


Veronica och den enorma VM-bollen. Den kunde ha hamnat i Nyköping till en av våra matcher men den var tydligen något otymplig att frakta. Märkligt.


Antal ville inte vara sämre. Han fick också limma in VM-bollen.


Tobbe Johansson och NHK:s tränare Robban Krantz (en mästare i Svarta Boken för övrigt) som läktarvakt. Robban är uppvuxen i Nyköping.


Veronica lägger beslag på Robban Hedin som enligt ryktet "lovat" att komma tillbaka till Nyköping för en ny match med Bengan Boys.


Österrikes förbundskapten Magnus Andersson, längst till höger i bild, koncentrerar sig ordentligt. Rykten har också nåt bloggen att Magnus ska ha fått sig en ordentlig utskällning av Veronica. Detta p.g.a. att Magnus inte var med i Bengan Boys-matchen. Go Veronica!


Tung roll. Bra pröjs och jäkligt soft.


Uppvärmning med Kjelling och Lund i Norge.

Antal hade dessutom en look-a-like att bjuda på. Staffan Olsson och huvudrollsinnehavaren i serien Shameless, David Threlfall.


Staffan och David.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du ska ha en bra look-alike Robert Arrhenius och grisarna i gamla tv-spelet Duke Nukém!

Söderberg sa...

Den var snäll. Inte helt fel ute heller men nu har han figurerat färdigt för en stund. Fortsätt gärna kommentera :-)

såattä sa...

Såg just Veronica på bilden och tänkte genast på monster. duktigt lika dom är. (kolla Länken under på monster)

http://saur.blogg.se/images/2008/monster20logo20with20tagline_19220648.jpg