tisdag 11 januari 2011

Ett vårtecken i Sporthallen?

Såg idag på nyheterna att det hittats vitsippor och någon annan vårblomma i Visby. Att hitta vårtecken nu när snön fortfarande ligger djup känns ju en aning avlägset. Men så kom ytterligare ett vårtecken i Sporthallen idag. Igår kunde vi höra om hans brutalbänkande och kan ju inte sommaren vara långt borta!

Idag släppte han ett vårtecken till och denna gång från duschen! Lennartsson hade redan äntrat och valde duschen längst till vänster som är som ett bås. Det finns sedan två duschar till varav den ena har en spegel framför. När Haking kommer in ställer han sig vid den och säger självsäkert till Lennart: "Orutin att inte ta duschen framför spegeln!"

Klockren kommentar, och en Haking som redan nu stajlar framför spegeln måste vara ett tydligt vårtecken! Måste säga att han går från klarhet till klarhet både vad gäller kommentarer med glimten i ögat och med träningsresultaten. Han har en skyhög procent på mig i avsluten och verkar vara på gång. Se upp för Haking i vår och sommar säger jag bara!

Inga kommentarer: