fredag 14 januari 2011

Misär!!

Jag är så jävla arg fortfarande att det bara kokar i kroppen. Så frustrerande att tappa 28-24 till 28 lika i en match som vi ska döda med 10 minuter kvar. Tänker inte gå in på detaljer och det är synd egentligen. Vill ge cred till Stefan Germerud som gör sin bästa match för året! Simons andra halvlek är riktigt bra den också. Emil gör fina räddningar när jag själv blir utbytt.

Men vi tappar bollen så att säga.. både som en metafor och konkret vid några viktiga tillfällen i matchen. Det går att leta detaljer såklart, men det tänker jag inte göra nu.

Ett stort tack till vår kära publik som trots att det är världshandboll på tv, att fredagsmys är grymt i soffan och att vi har en sådan nedåtgående trend dyker upp i Sporthallen och är bättre än på länge. Trummor och ett jäkla ståhej hela matchen lång! Grymt som fan och jag är rörd av ert engagemang. Surt att vi inte ställer upp och tackar efteråt men jag hoppas alla förstår besvikelsen vi har efter något sånt här. Tack än en gång och jag hoppas att ni finns där nästa match också!

1 kommentar:

Anonym sa...

Man måste träna en hel del för att göra bra matcher i 60 minuter....,,,,,,,,det räcker inte att några tränar och gör en bra match.