tisdag 4 januari 2011

Shoulder, den bjuder jag på!

Idag var det en bra dag. En ledig dag. Gym på förmiddagen med Asp. Lunch med samme man, hans sambo Lisa, bloggkollegan och den nyvakne målvaktslegenden Mattis.

***

Träningen ikväll var också givande. Mycket spring vilket innebar bra fart. Nu känns det i benen att vi haft två bra träningar på raken. Så ska det vara. Kul att återigen få se vice ordförande Fredlund på träningen, i målet (!). Han spikade stundtals igen.

Germe höll i träningen och gjorde det bra.

Germe: Vilka är inte här?
*Några namn ropades upp*
Någon: Shoulder!
Jag: Vem fan är Shoulder?
Någon: Axel!
Alla utom jag: Hahahahaha.
Någon: Fan Rille! Är du dum? Shoulder betyder ju Axel. Engelska du vet.
Jag: Där ser man. Utrikiska! Jag förstår. Bra grabbar, nu värmer vi upp tycker jag!

Jodå. Jag har normalt sett koll på att axel heter shoulder på engelska men när Axel aldrig, i min närvaro, tilltalats med Shoulder blev det något nytt. Kul att kunna bjuda på något sådant. Passa på att roa er för det händer inte så ofta att jag göra sådana här blunders. Det är bara Mattis som tror det men jag hävdar att han bara drömt alltihopa.


***

Nu har jag fått intervjuerna från den högintressanta spelaren samt den mycket talangfulla juniortjejen. Jag vill dock komplettera de bägge intervjuerna och har ikväll skickat tillbaka ett par frågor. Hoppas på snabba svar där så ni kan få läsa dessa alster snart.

***

Sent igår drog jag iväg en intervju till en av Sveriges absolut bästa spelare, i sin åldersklass, så det ska bli mycket intressant att se vad den kommer innehålla. Tror på en mycket rolig och givande intervju.

***

Lisa, Asps sambo, var måttligt imponerad över min och Asps idé över att hänga upp den nya Yamaha-gitarren på fondväggen i deras vardagsrum. Nej, det verkar inte som att vi män har så mycket att säga till om beträffande inredning. Det går inte att hänga den utanför deras toa heller, utifall Lusis skulle komma på besök.

***

Efter vår träning klev damlaget in på planen. Fyra tappra tjejer slog sig ner på bänken framför tränare Hassel.

Jag: Hassel, är ni inte fler idag?
Hassel: Nej, men det är bara de här fyra som behöver träna!
Jag: Haha, ok.

Hassel, rolig kille. Som tur är kom även ett gäng till så de kunde köra ordentligt. Verkar för övrigt vara en väldigt fin stämning i damlaget. De skrattar och de ler. Viktigt det där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är en gittare för något?

Söderberg sa...

Ursäkta? Var hittar du gittare?

Anonym sa...

Funderar på att skaffa nåt till köksväggen. . . Var kan man få tag på en sån där gittar-prydnad?