söndag 6 februari 2011

Surr med Josefine Heimer

Har skrivit lite på fejjan med Josefine för att kolla läget med henne och hennes axel. Det är alltså vänster axel som har hoppat ur led och hon beskrev det som en fruktansvärd smärta. Blev inte bättre av att hon fick vänta på ambulans i säkert en timme innan hon fick vård. Men när hon väl fick den klagade hon inte, och hon fick till och med förtur på akuten. Detta tack vare en snäll Tumbamor som jobbade som sköterska på akuten.

Till skillnad från förra gången hennes axel hoppade ur led - den gången hennes högra - hoppade den inte tillbaka av sig själv den här gången. Det var först i ambulansen som hon svårt drogad fick den tillrättalagd. Det är ingen fraktur på axeln utan hon kom undan med en mitella. Imorgon ska Josefine träffa sjukgymnast som får avgöra hur lång rehabträning som krävs, men hon själv tror inte på mer spel den här säsongen. Tråkigt såklart och ett stort avbräck för IFK:s duktiga damlag. Josse är en rese i försvaret och en pådrivare av rang. Duktig på att skapa lägen åt kamrater och har en hög procent i avsluten själv. Men damerna har visat en fin moral i år och visat att det finns fina kunskaper i laget och jag tror även att Jögges och Hassels hårda fysträning gett resultat. Josefine själv säger att vi inte lär "slippa" henne i sporthallen heller för den delen, utan fortsätta komma ner och peppa tjejerna till nya framgångar.

Hoppas du kryar fort Josse så ses vi i hallen framöver! Vem vet, du kanske till och med hinner knåpa ihop en gästkrönika om damlagets framfart i division två den här säsongen!? Väl mött!


Här ser ni Josse mot (vad jag tror är) Skogås på hemmaplan. Där var hon en stor del till segern med 36-19 och hon har i övrigt haft en viktig roll i lagbygget som fört damerna till en bra placering i årets serie!

4 kommentarer:

Söderberg sa...

Krya på dig Josse!

Josse sa...

Tack för de fina orden! En krönika ska jag nog kunna knåpa ihop! Ses imorgon i hallen :)

Anonym sa...

Det är mot NKIK där NKIK blev det segrande laget.

pelle sa...

Anonym - haha, ja det kändes fel när jag skrev att det var skogås. Men så passade det ju så bra om det HADE varit skogås så jag körde på det ändå. Ibland måste man chansa lite här i livet!